S. Skvernelis: valdančiųjų blaškymasis diskredituoja pačią pandemijos valdymo strategiją | kl.lt

S. SKVERNELIS: VALDANČIŲJŲ BLAŠKYMASIS DISKREDITUOJA PAČIĄ PANDEMIJOS VALDYMO STRATEGIJĄ

Ekspremjeras Saulius Skvernelis teigia, kad valdantieji, blaškydamiesi dėl sprendimų, susijusių su pandemijos valdymu, diskredituoja pačią pandemijos valdymo strategiją.

„Jeigu mes pradedame blaškytis ir nuomones kaitalioti, tai atrodome labai liūdnai. Iš pradžių žmonėms sukėlė lūkestį, kad skiepas išgelbės mus visus, po to, kad antras skiepas padės, po to, kad trečias skiepas padės, dabar sako, kad trys skiepai nieko nereiškia, jūs turite tokias pačias izoliacijos sąlygas, kaip nesiskiepiję visai. Tai jeigu mes norime dar daugiau sumaišties įvesti, tai tada blaškykimės toliau“, – žurnalistams Seime teigė S. Skvernelis.

Politiko nuomone, toks valdančiųjų blaškymasis diskredituoja pačią pandemijos valdymo strategiją.

Tai jeigu mes norime dar daugiau sumaišties įvesti, tai tada blaškykimės toliau.

„Man atrodo, kad visos priemonės, kurios prisideda prie papildomo saugumo užtikrinimo, jeigu tai duoda rezultatą, tai yra gerai, jeigu mato, kad rezultato nėra, tai tegu pasako: mes apsirikome, galimybių pasas buvo bandymas privilioti žmones pasiskiepyti, tai nepavyko, o dabar pasakykime, kad ir trys skiepai nieko nereiškiantys yra, nes, pasirodo, ministras sako, kad skiepas neapsaugo nuo užsikrėtimų, ir čia galbūt penkto skiepo reikės dar“, – sakė S. Skvernelis.

„Toks blaškymasis ne tik su komunikacija, bet ir su sprendimų priėmimu diskredituoja pačią pandemijos valdymo strategiją“ , – pridūrė jis.

ELTA primena, kad vyriausioji prezidento patarėja ekonominės ir socialinės politikos klausimais Irena Segalovičienė „Žinių radijui“ antradienį teigė, kad galimybių pasas nebeatitinka omikron atmainos sukurtų realijų, todėl privalo būti peržiūrėtas.

Anot I. Segalovičienės, galimybių pasas turėjo būti skirtas pandemijos valdymui, tačiau tapo politiniu spaudimu gyventojams vakcinuotis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS