Seimas dėkodamas medikams posėdį pradėjo plojimais | kl.lt

SEIMAS DĖKODAMAS MEDIKAMS POSĖDĮ PRADĖJO PLOJIMAIS

Seimas antradienio posėdį pradėjo plojimais, taip padėkodamas su koronaviruso epidemija kovojantiems medikams.

„Norėčiau paprašyti visų atsistoti ir padėkojant medikams už jų atliktą darbą paploti, vieną minutę“, – prieš prasidedant posėdžiui į parlamentarus kreipėsi Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Vėliau tylos minute buvo pagerbti nuo koronaviruso mirę žmonės. Lietuvoje mirė septyni koronavirusu užsikrėtę žmonės.

Seimas antradienį susirinko į posėdžius po pertraukos, prieš dvi savaites padarytos dėl koronaviruso epidemijos.

Antradienį posėdžiuose planuojama spręsti dėl griežtesnių sankcijų karantino taisyklių pažeidėjams, bus pateikta Valstybės saugumo departamento vadovo Dariaus Jauniškio kandidatūra antrai kadencijai, spręs dėl subsidijų išmokėjimo tvarkos ir dydžių darbo vietas išlaikantiems darbdaviams.

Seimas į posėdžius planuoja rinktis ir trečiadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Che: "Vėliau tylos minute buvo pagerbti nuo koronaviruso mirę žmonės" - o KIEK per tą laiką nuo gripo mirė, KODĖL tie medikai jiems nepadėjo?.. negi ir už tai jie aplodismentų nusipelno?.. :s

Labdara

Kam tas banalus cirkas, geriau be rietenų ir populizmo vieningai pasvarstytų, kaip racionaliai panaudoti labdarai Seimo narių pinigus, skirtus kanceliarinėms išlaidoms po 1000€ nuo kiekvieno. Gautųsi ne menka suma 41000 eurų. Vaistinėse nėra pirkti nei vienkartinių kaukių, nei respiratorių, nupirktų vienišiems senjorams , kad jie galėtų saugiai nusipirkti maisto produktų ir vaistų.

Kaunietis

Jus ispampe issigimelei neplokit o algas kelkit!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS