Seimo nariai – tautos išrinktieji: kokias dovanas jie tikisi gauti Kalėdoms? | kl.lt

SEIMO NARIAI – TAUTOS IŠRINKTIEJI: KOKIAS DOVANAS JIE TIKISI GAUTI KALĖDOMS?

  • 9

Seimo nariai – tautos išrinktieji – paklausti, ko tikisi dovanų, atsakinėja kukliai, informuoja LNK žinių tarnyba.

„Kojines neseniai nusipirkau, gal gana. Žinot ko man reikia, aš ir turėsiu tokią galimybę. Kūčių vakarą sutiksiu Kaune su labai brangiais žmonėmis ir dalimi šeimos“, – žurnalistams apie švenčių planus pasakojo Seimo Liberalų frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

„Jeigu turiu kažkokią svajonę, stengiuosi jos neatidėlioti, nei Kalėdoms, nei kažko laukti. Šitie metai man buvo geri. Išmokau vairuoti motociklą“, – kalbėjo „valstiečių“ frakcijos atstovas Aurelijus Veryga.

Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas pasakojo iš Kalėdų senelio tikisi tvoros.

„Kad mūsų valstybė kitais metais turės moderniausią Europoje sienos apsaugos sistemą“, – kalėdinius norus atskleidė L. Kasčiūnas.

Kad be dokumentų daugiau niekas Lietuvos sienos nekirstų, išskyrus, vieną: „Tiktai Kalėdų senelis su nuolankiu požiūriu į Šventas Kalėdas. Tik tas, kuris pasveikins su Šventomis Kalėdomis, o ne su sezono šventėmis, “ – kalbėjo L. Kasčiūnas.

Per antrus pandeminius metus kai kas sako, kad geriausia kalėdinė dovana – sveikata.

„Tikrai metai buvo sudėtingi, nelengvi. Tikrai galiu palinkėti, kad būtų gera sveikata ir kad galėtume turėti artimų žmonių dėmesį, meilę. Tai yra svarbu. O visa kita – visos tos aistros, emocijos – tegul lieka už brūkšnio. Įžvelkime pozityvą ir šviesesnę ateitį“, – apie svarbiausias kalėdines vertybes kalbėjo Saulius Skvernelis, demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos seniūnas.

Plačiau – reportaže:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

GERIAUSIA DOVANA...

Bilietas į bet kurią šalį tik į vieną pusę. Kuriuos tai nepatenkina - įkaltinamųjų suolą. Už ką? - Jie patys žino...

Anonimas

SPYGA JIEMS O NE DOVANAS

hhazaras

Jau geriau visiska anarchija negu toks šeimas.o kad jie toliau galetu vykdyti įvairias kiaulystes jie sugalvojo internetinius rinkimus.is ties baisu stebėti Seimo posėdžius.is kokios peklos jus islindote.kritikuojate putinizma lukazenkizma bet neziurite i savo daržą.kad pas mus toks pat režimas.tik keliate mokescius kartais zlugdote 100 k žmonių gyvenimus.kodel neatsiranda sąvoka valstybinis smurtas.juk is to atsiranda smurtas artimoje aplinkoje ir savižudybės.pagal jusu paciu prabalsuotus istatymus jus turite ir privalote buti sodinami i zona maziausiai 20 metų.jums labai patinka jusu sukurtas muliazinis teisingumas.kodel jusu partijos specialiai ir nuosekliai atgraso zmones dalyvauti rinkimuose.specialiai kirsinate žmonės.verciate kuo daugiau nepasitiketi savo valstybę.jus esate pagrindiniai antivalstybinkai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS