Seimo nariui L. Kasčiūnui atkurta narystė TS–LKD | kl.lt

SEIMO NARIUI L. KASČIŪNUI ATKURTA NARYSTĖ TS–LKD

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) Priežiūros komitetas parlamentarui Laurynui Kasčiūnui atkūrė narystę partijoje.

„Grąžinome į partiją. Praėjo sankcijos laikas – vieneri metai“, – BNS penktadienį patvirtino konservatorių Priežiūros komiteto vadovas Valdas Benkunskas.

L. Kasčiūno narystė TS-LKD sustabdyta pernai kovą, dėl jo elgesio bendraujant su buvusiu koncerno „MG Baltic“ viceprezidentu Raimondu Kurlianskiu.

Partijos etikos sargai tuomet konstatavo, kad L. Kasčiūnas, susitikdamas su R. Kurlianskiu ir vėliau teikdamas prašymus ilgametei Biudžeto ir finansų komiteto narei Irenai Degutienę balsuoti už liberalo Šarūno Gustainio pataisą dėl vartojimo kreditų, padarė žalą partijai. L. Kasčiūnas tuomet sakė sutinkantis su komiteto sprendimu.

Dienraštis „Lietuvos rytas“ pernai skelbė, kad teisėsaugos duomenimis, konservatorius L. Kasčiūnas už finansinę paramą su juo susijusiai asociacijai iš tuometinio „MG Baltic“ viceprezidento R. Kurliansko gavo užduotį įtikinti I. Degutienę balsuoti už liberalo Šarūno Gustainio pataisą dėl vartojimo kreditų. Pati I. Degutienė patvirtino, kad L. Kasčiūnas netiesiogiai prašė paramos Š. Gustainio pataisai, bet ji tvirtino tokius prašymus atmetusi.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Che: "L. Kasčiūno narystė TS-LKD sustabdyta pernai kovą, dėl jo elgesio bendraujant su buvusiu koncerno „MG Baltic“ viceprezidentu Raimondu Kurlianskiu" - tai kad jis ten ne pats, o tos pačios 'grupuotės turinčios teroristinių bruožų' pavedimu...

ALGIS

Kaščėjus patenkintas , kaip livaras .

Tvarto išmatos

Tai čia aš privėmiau, perdaug prisilakiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS