Pilnai paskiepytas Seimo narys G. Paluckas susirgo COVID-19 | kl.lt

PILNAI PASKIEPYTAS SEIMO NARYS G. PALUCKAS SUSIRGO COVID-19

  • 7

Pilnai vakcinuotas socialdemokratas Gintautas Paluckas užsikrėtė koronavirusu. 

„Kaip ir 2 tūkst. kasdien nustatoma, taip aš irgi vienas iš jų“, – faktą apie tai, kad užsikrėtė COVID-19, portalo žurnalistams patvirtino politikas.

Paklaustas, kaip jaučiasi, G. Paluckas tikino, kad sveikata šiuo metu jau geresnė. „Man penktadienį šovė visas tas reikalas (...) Aš namie jau buvau pasidaręs testą penktadienį, jau rodė, kad yra užpuolusi koronė. Ir be to iš simptomų buvo aišku, nes prapuolė uoslė, skonis. Tai čia jau nesumaišysi – charakteringi tie bruožai“, – pasakojo politikas.

Tie skiepai, matyt, sutrumpina ir palengvina ligos eigą. Džiaugiuosi, kad neprireikė medikų pagalbos.

Pašnekovas žurnalistams patvirtino, kad yra pasiskiepijęs abiem COVID-19 vakcinos dozėmis.

„Po truputėlį jau galiu užuosti apelsino kraščiuką ar kavą iš arčiau. Temperatūra jau lyg nuslopo. Tie skiepai, matyt, sutrumpina ir palengvina ligos eigą. Džiaugiuosi, kad neprireikė medikų pagalbos“, – situaciją komentavo politikas.

Kur galėjo užsikrėsti koronavirusu, pašnekovas sakė nenumanantis. „Kontaktas kažkur matyt buvo intensyvesnis. Dabar kadangi visi čia buvo paleisti pavaikščioti be kaukių ir pan. su galimybių pasais, tai tu negali žinoti, kur ir ką gali prisigaudyti. Iš mano artimos aplinkos niekas neserga, visi skiepyti“, – kalbėjo G. Paluckas.

Kaip portale kauno.diena.lt rašyta anksčiau, į Seimą darbuotojams ir lankytojams galima įeiti tik su galimybių pasu ar neigiamu koronaviruso testu, o Seimo nariams taikoma išimtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

LLL

Meluoja, kad KOVID-19 susirgo, nes nori prigasdinti žmonės. Aš, sūnus ir draugas esame pasiskiepije, bet ne vienam nepatvirtina corona, o peršalimu ir gripu. Visi gėrėme nuo kosulio vaistus, nes antiek stipriai kosijome. Visi greitai ačiū dievui pasveikome

jo

Matyt Blinkevičiutė užkrėtė jį...

benas

dolbojobą ir ligos puola..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS