Seimo pirmininkė jau rado naują atstovę spaudai | kl.lt

SEIMO PIRMININKĖ JAU RADO NAUJĄ ATSTOVĘ SPAUDAI

Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen atstovės spaudai pareigas pradės eiti viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistė Ilona Petrovė, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

„Vertinu I. Petrovės kompetenciją ir motyvaciją bei džiaugiuosi, kad ji sutiko prisijungti prie mano komandos. Jos žinios ir ilgametė patirtis reikšmingai prisidės prie sėkmingo visuomenės informavimo“, – pranešime cituojama Seimo pirmininkė.

I. Petrovė yra baigusi lietuvių filologijos ir etnologijos Klaipėdos universitete, dirbo uostamiesčio dienraštyje „Vakarų ekspresas“, radijo stotyse „Laluna“ ir „Vox Maris“, viešojoje įstaigoje „Jūros šventė“. Nuo 2006 metų buvo Klaipėdos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos atstovė spaudai, kelerius metus vadovavo Vilniaus AVMI Viešųjų ryšių skyriui.

Pastaraisiais metais ji dirbo Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Verslo ir strateginės plėtros skyriaus verslo paslaugų vadove. I. Petrovė taip pat buvo prie rūmų veikiančio Vilniaus verslo moterų tinklo koordinatorė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

...gal ir perdaug "bobu" ,bet --geriau nei fekaliju meshlavabaliai --bobvyriai;;tie--skleidzia brrr kvapa ir mirtina AIDs infekcija

Jonas

Nemegstu sitos korumpuotos kgbisto dukros.

Hmm

Biški pagražėjo susitvarkė..Tik kažin ar ji neanoreksikė - pažiūrėkit kokio nesveiko kūdumo. Kap dviratis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS