Socialdemokratas B. Bradauskas grįš į Seimą | kl.lt

SOCIALDEMOKRATAS B. BRADAUSKAS GRĮŠ Į SEIMĄ

Socialdemokratas Bronius Bradauskas pasirinko grįžti į Seimą, parlamentarui Juozui Olekui gavus Europos Parlamento mandatą.

„Einu, nusprendžiau“, – BNS antradienį sakė B. Bradauskas.

Jis patvirtino, jog prisijungs prie opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos, nors kvietimų sulaukė ir iš kitų frakcijų.

„Aš po partijas nevaikštau, gimiau socialdemokratas ir mirsiu socialdemokratas, aš niekur neišėjau, esu Socialdemokratų partijos narys ir aišku, į socialdemokratų frakciją eisiu, jokio kito kelio nėra“, – kalbėjo B. Bradauskas.

Aš po partijas nevaikštau, gimiau socialdemokratas ir mirsiu socialdemokratas, aš niekur neišėjau, esu Socialdemokratų partijos narys ir aišku, į socialdemokratų frakciją eisiu, jokio kito kelio nėra.

Paaiškėjus Europos Parlamento rinkimų rezultatams B. Bradauskas pirmadienį BNS dar sakė svarstysiantis, ar grįžti į Seimą. Jis dirbo keturias kadencijas parlamente nuo 2000 iki 2016 metų.

Dėl Europos Parlamento rinkimų atsilaisvina dar trys vietos Seime: konservatorius Andrių Kubilių ir Rasą Juknevičienę pakeis buvusi parlamentarė Vilija Aleknaitė Abramikienė bei partijos atsakingoji sekretorė Aistė Gedvilienė, o Žirmūnų apygardoje, kur laimėjo Aušra Maldeikienė, bus rengiami nauji rinkimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

oooo,

pūlinio dar neišoperavo???????? bradauskai,... eik nah....j, kas neaisku?????

Liudvika

Ir vėl seni pirdylos lenda prie lovelio.Ar tauta jų nori.Jau vėl visa seniena diriguos kaip greičiau pakratyti kojas.Tai niekaip negalim jų atsikratyti.

Bebrai

Nu nakui,dar tas senas komuniaga atgal veržias,kiek jie gali dar ten bezdėti,gal jau kojom į priekį tik iš lovio išneš,nu nepakeičiami,kažkaip reik juos ten apriboti,bo nepakeičiami kaip ir olekas bolekas šimta kadenciju visais ministrais ir dar į eu parlamenta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS