Sueina paskutinė diena Ž. Pavilioniui palikti Seimo komiteto vadovo postą | kl.lt

SUEINA PASKUTINĖ DIENA Ž. PAVILIONIUI PALIKTI SEIMO KOMITETO VADOVO POSTĄ

Pareikalavus Seimo konservatorių frakcijai, pirmadienį sueina paskutinė diena Žygimantui Pavilioniui palikti parlamento Užsienio reikalų komiteto pirmininko pareigas.

Frakcija gruodžio 21 dieną nurodė Ž. Pavilioniui pasitraukti iš šio posto iki sausio 3-iosios.

Tai padaryta po Ž. Pavilionio kritikos Vyriausybei dėl nesugebėto sustabdyti „Belaruskalij“ trąšų tranzito per Lietuvą, nepaisant įsigaliojusių JAV sankcijų šiai Baltarusijos įmonei.

Ž. Pavilionis anksčiau trauktis iš pareigų atsisakė, nors pripažino klydęs, jog dalyvavo „partinėse ir institucinėse“ kovose.

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė anksčiau sakė, kad Ž. Pavilioniui nepalikus posto, frakcija rinks naują delegatą į Užsienio reikalų komiteto pirmininkus.

Gruodžio 8 dieną įsigaliojus JAV sankcijoms „Belaruskalij“, jos trąšų tranzitas per tranzitas per Lietuvą nesustojo, nes įmonė atliko avansinių mokėjimų „Lietuvos geležinkeliams“.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Ne kas...

Labai rimta fizionomija, o daugiau...?

Anonimas

Sankcijas paskelbė Amerika, o vykdom mes. Gal mes jau tapom 51 JAV valstija ? Jei taip, tai kur mes įstojom 2004 metais ?

Da

iš tiesu sakau jums juk kenčia ne tie kurie tiek blogio ir smarves užvarė net gerkle peršti nuo šitokiu išrugu,. o tikreji sau sėdi ir toliau minko tešla, makaronus kabins kaip lukošenka yra blogas ,,bet ar to reikia mums juk tikri dramaturgai komedijantai nenukentėjo o tik pagasdino popieriukais atsistatydinimo juk dėl akiu dūmo kad tetušis mažiau draskytusi dėl savo anuko isivėlusio į bedugne juk koks grinas buvo šito palaikio fokusas ir abelnai ten yra svita suvelta vienam margam siūlo kamoli surišta, visa orumo pašvaistė,.ar trugdo gad geležinkelis turės darbo po nauju metu 22metu, dirbs duonos turės darbo žmoniu šeimose, kur matyta kiek lietuva jau ekonomiškai nusmuko tikru skaičiu jau nevardinsiu, blogi mūsų aitvarai, visoj šali tikro kovotojo juk nėra ir nebus, kainos klampina o kokie procentai net baisu žiūrėti koki lygi pasekia, o kur dar pabaiga, skurdas juodas iš paskos ėina, o tos babkes juk naujus stratus milijonieriu gretas pildo, už mūsų pajemas ,, bastą,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS