Susisiekimo ministras jau rado ketvirtąjį viceministrą | kl.lt

SUSISIEKIMO MINISTRAS JAU RADO KETVIRTĄJĮ VICEMINISTRĄ

Darbą Susisiekimo ministerijoje nuo pirmadienio pradeda ketvirtasis viceministras, buvęs Kelių direkcijos vadovas Virgaudas Puodžiukas.

Jis ministerijoje bus atsakingas už kelių infrastruktūros klausimus.  V. Puodžiukas BNS praėjusią savaitę teigė, kad konkretesnės jo atsakomybės ribos paaiškės jau pradėjus darbą, tačiau didžiausią dėmesį jis kreips į ilgalaikį ministerijos strategijos planavimą.

V. Puodžiukas yra buvęs Kelių direkcijos vadovas. Iš pareigų jis pasitraukė 2010 metais, Valstybės kontrolei pareiškus, kad kelių statybos darbų viešieji pirkimai nėra skaidrūs.

Jis taip pat yra Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) kelių katedros profesorius, VGTU jis dirba ketvirčiu etato. V. Puodžiukas teigia, kad universitete toliau tęs darbus ir tapęs viceministru.

Jis teigia dirbantis laisvai samdomu konsultantu, tačiau šios veiklos pradėjęs darbą ministerijoje V. Puodžiukas atsisakys.

Ministro Jaroslavo Narkevičiaus politinio pasitikėjimo komandoje viceministrais taip pat dirba Gytis Mažeika, Vladislavas Kondratovičius ir sausį paskirtas Valdas Klimantavičius.

Ketvirtojo susisiekimo viceministro pareigybės steigimui Vyriausybė pritarė trečiadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Sitas tai moka

Vogt

NERODYKIT SITO TIPO !

Pykina ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS