Teigiamą koronaviruso testo rezultatą gavęs V. Pranckietis: kol kas jaučiuosi gerai | kl.lt

TEIGIAMĄ KORONAVIRUSO TESTO REZULTATĄ GAVĘS V. PRANCKIETIS: KOL KAS JAUČIUOSI GERAI

  • 5

Ketvirtadienį Liberalų sąjūdžio frakcijos nariui Viktorui Pranckiečiui buvo patvirtintas koronavirusas. Tos pačios dienos pavakarę politikas nusprendė pasidalinti žiniomis apie savo sveikatos būklę, gavus COVID-19 diagnozę.

V. Pranckietis savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje teigė, kad jaučiasi gerai bei laikosi visų saviizoliacijos taisyklių. Viešame įraše labiausiai politikas afišavo šalies medikus, kuriems nuoširdžiai dėkojo už nesibaigiantį pasišventimą kitų žmonių gelbėjimui.

„Šiandien gavau teigiamą COVID-19 tyrimo rezultatą, tokį rezultatą gavo dar 1679 žmonės Lietuvoje. Mums, eiliniams piliečiams, tai yra skaičiai, keliantys nuogąstavimus: kaip reikės dirbti, kiek ilgai truks karantinas, ar neapsikrės mano artimas, kaip keisis gyvenimo sąlygos? Medikai, manau, šiuos skaičius mato dar kitaip: suprasdami, kaip sunkiai ir ilgai teks dirbti. Tai žmonės, kurie po Hipokrato priesaikos priėmimo tą pačią minutę pašvenčia savo gyvenimą kito gelbėjimui. Noriu nuoširdžiai padėkoti medikams už jų nepailstamą darbą kiekvieną dieną.

Ačiū visiems už sveikatos linkėjimus, kol kas jaučiuosi gerai. Dėl kontakto posėdyje su sergančiu kolega nuo pirmadienio esu saviizoliacijoje, laikiausi ir laikysiuos visų taisyklių ir nurodymų.

Dėl to darbai nestoja. Šiandien dalyvavau nuotoliniame Kaimo reikalų komiteto posėdyje, kuriame komiteto narių buvau išrinktas šio komiteto pirmininku. Dėkoju kolegoms už išreikštą pasitikėjimą. Sąžiningai dirbau ir dirbsiu Lietuvos žmonių labui“, – dėstė V. Pranckietis.

Primename, kad apie V. Pranckiečio koronaviruso diagnozę pranešė frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas, teigdamas, kad politikas turėjo simptomų ir antradienį Kaune pasidarė testą, o ketvirtadienio rytą gavo atsakymą, kad testas teigiamas, bet saviizoliacijoje jau buvo nuo pirmadienio vakaro, nes blogai jautėsi.

Trečiadienį apie koronaviruso diagnozę paskelbė ir buvęs Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos narys Gintaras Vaičekauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Redakcijai vardas žinomas

Ech Victor, Victor, Profesor, kam suvalgei uogiene, o beda suvertei Mashai

Skaitytojas

Sveikite!

vaa taip

veryga sake kad seniams nuo 60 metu nera ko valkiotis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS