Traukiasi žemės ūkio viceministras P. Lukševičius | kl.lt

TRAUKIASI ŽEMĖS ŪKIO VICEMINISTRAS P. LUKŠEVIČIUS

  • 3

Iš žemės ūkio viceministro pareigų traukiasi Paulius Lukševičius. Žemės ūkio ministerija pranešė, kad jis palieka postą dėl asmeninių priežasčių.

Pasak P. Lukševičiaus, jis iš politikos trauktis neketina, toliau dirbs Kauno miesto taryboje, be to, profesines žinias planuoja panaudoti privačiame versle.

„Šiandien baigiu vadybinės misijos etapą Žemės ūkio ministerijoje.

Sutvarkėme procesus, į atsakingas pozicijas pritraukėme savo srities profesionalus. Manau, radome bendrą kalbą su tais, kurie siekia pokyčių,  kad Lietuvos žemės ūkis, lietuviški produktai užkariautų ne tik šalies, bet drąsiai žengtų ir į kitų valstybių rinkas. Beje, pastaruoju metu jos sparčiai keičiasi, todėl privalo keistis ir ūkininkų, ir gamintojų požiūris.

Dėl pandemijos bei kitų šalį ir pasaulį užklupusių iššūkių, metai buvo intensyvūs. Nepaisant to, komandos bendromis pastangomis situaciją suvaldėme, sukūrėme eksportuotojų tarybą, stiprinome pozicijas eksporto rinkose. Kitą savaitę į ministerijos politinės komandos darbą įsitrauks du nauji viceministrai, kuriems ramia širdimi perduodu estafetę.

Iš politikos nesitraukiu – esu Kauno miesto savivaldybės tarybos narys ir toliau dirbsiu kauniečių gerovei“, – skelbia politikas savo feisbuko paskyroje.

Pasak  P. Lukševičiaus, atidavęs duoklę valstybei, kai buvo ypač sunkus metas, jis grįžta į privatų sektorių – ir kaip vadovas, ir kaip investuotojas. 

Žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas sako, kad artimiausiu metu prie jo komandos prisijungs du nauji viceministrai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

zigmas

Pauliau sėkmės darbe, atkreipk dėmesį nes išdavikų partijoje dar yra Turėk tvirtą savo aš nenuolaidžiauk išverstaskūriams

to zmogus

Pauliau, kiek tave pazystu, niekaip neatsikratai iprocio apie save rasyt teigiamus komentarus.. Kauna laukia taves

Zmogus

Sėkmės Paulius Lukševičiui!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS