„Tvarkiečiams“ R. Žemaitaitis vadovaus dar dvejus metus | kl.lt

„TVARKIEČIAMS“ R. ŽEMAITAITIS VADOVAUS DAR DVEJUS METUS

Parlamentinei partijai „Tvarka ir teisingumas“ Seimo narys, šią savaitę išrinktas parlamento pirmininko pavaduotoju Remigijus Žemaitaitis vadovaus dar dvejus metus.

Maždaug 300 partijos kongreso delegatų šeštadienį Klaipėdoje jį išrinko partijos pirmininku antrai kadencijai, surinkus 177 balsus, pranešė politikas.

„Dabar svarbiausia yra pasirengimas savivaldos rinkimams“, – BNS sakė R. Žemaitaitis. Pasak jo, kandidatai bus tvirtinami lapkritį.

R. Žemaitaitis rinkimuose rungėsi su partijos Šiaulių skyriaus pirmininke Jūrate Šivickiene, sulaukusia 80 balsų.

R. Žemaitaitis, kurio įgaliojimai baigsis gruodžio pradžioje, jau anksčiau buvo paskelbęs, kad sieks perrinkimo partijos pirmininko rinkimuose.

Kandidatais į partijos vadovus taip pat buvo siūlomi partijos Marijampolės skyriaus pirmininkas Dobilas Sinkevicius ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos vadovas Sigitas Karbaukis, bet jie savo kandidatūras atsiėmė. 

Partijos pirmininko pavaduotojais tapo parlamentarai Vytautas Kamblevičius ir Kęstutis Bartkevičius. Iki šiol buvo renkami aštuoni pavaduotojai.

Opozicijoje buvusi partija „Tvarka ir teisingumas“ neseniai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su valdančiąja „valstiečių“ ir socialdarbiečių koalicija.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

...

Che: "„Tvarkiečiams“ R. Žemaitaitis vadovaus dar dvejus metus" - kokiems 'tvarkiečiams', ar tiek Avinėlių partija išsilaikys?

Ontė> NA NA

Ar sunku buvo pasitikrinti VRK? Ne Pūko dėka Žemaitaitis buvo išrinktas, o vienmandatinėje apygardoje. Vakar buvau Klaipėdoje. Kas Puolė Žemaitaitį? Povilas Sinkevičius, kuris rinkimuose į Marijampolės merus liko aštuntas su 3, 23 procento balsų. DOBILAS SINKEVIČIUS Partija Tvarka ir teisingumas 307 78 385 3,23 G.Rudžionis, kuris Drausmės komisijos vardu, atstatė Gražulį partijoje. Kai jo Kamblevičius paklausė, kur protokolai, kokios pavardės dalyvavo posėdyje. Tyla. Jokių protokolų ir tik dvi pavardės iš 11 komisijos narių.

Joanna

Nėra šlykščiau,kai valdžios vyrai , dėl reklamos demonstruoja savo išvaizdos pakitimus.Tik tegul nesiteisina,kad numėtė svorį paketęs mytybą.Galimai kažkokia neaiški liga prie jo kimba.O tos garbanos...baisu.Ant galvos kalafioras...Ir visa tai viešinti...GĖDA.Kodėl jam nepataria jo žmona???Gal jinai jį pastūmėjo į tą nesąmonę.Taip Lietuvos vyrai prarandą net savo vyryškumą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS