V. Landsbergis: valdantieji neįstengs tesėti pažadų | kl.lt

V. LANDSBERGIS: VALDANTIEJI NEĮSTENGS TESĖTI PAŽADŲ

 Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas prof. Vytautas Landsbergis sako, kad valdantieji, rinkėjams įsipareigoję pažadais, jų vykdyti neįstengs.
„Vidaus padėtį Lietuvoje nusako valdančios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos politinis ir jų Vyriausybės su nepartiniu premjeru finansinis bankrotas. (...) Pažadais naiviems rinkėjams valdantieji įsipareigojo tiek daug, kad tikrai neįstengs tesėti“, – šeštadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) tarybos posėdyje sakė V. Landsbergis.

„Tokiu būdu jie siūlo populistų rinkiminę kampaniją ir ne iš santaupų, bet į skolą, kurią paliks ne savo partijos asmeniniame debete, o kitiems“, – pridūrė jis.
 
Pasak V. Landsbergio, būtų naudinga apsispręsti dėl ankstesnių Seimo rinkimų.
 
„Visiems reikia keistis, nemanykime, kad valdantieji nepajėgūs mąstyti ir keistis. Apsispręsti derėtų kartu, Seimo politikų debatuose, o ne keršto muštynėse, kas kam skaudžiau užvoš ar pagrūmos politinėmis sankcijomis“, – teigė V. Landsbergis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (74)

...

Tata skystai leidžia, bijo kad savo pažadų netesės, kad nespės savo Broileriuko į Prezidentūrą pasodint... labiausiai jam kliudo 'valstiečiai'.

Pezalai

Kiek dar šitas alshaimeris vapalios ir užsiiminės pletkais ir i.ntrigom,tokių senienų jau iš naamų neleidžia o čia atrado proto bokštą,politruką sovietinį

Siela

Gal mūs "Mesijas"apsunkęs nuo Turtų, nuo valgių gardžių apsunkęs Atsikvošės Tautą išvadinęs visaip, net liežuvis neapsiverčia, Jiems į akis pažiūrės, Išsivalęs sielą visų atsiprašys.O pats deja dabar laikas sielą išvalyt. Prisimins žodžius Kas man iš tos laimės ir iš tos garbės.jei aš vienas džiaugsiuos o šimtai liūdės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS