„Valstiečiams“ laikas sunerimti: partijos reitingas – žemiausias nuo 2016 metų | kl.lt

„VALSTIEČIAMS“ LAIKAS SUNERIMTI: PARTIJOS REITINGAS – ŽEMIAUSIAS NUO 2016 METŲ

Populiariausia politine partija Lietuvoje išlieka socialdemokratai, jos atotrūkis nuo kitų partijų per mėnesį išaugo, rodo antradienį paskelbta „Lietuvos ryto“ užsakymu atlikta „Vilmorus“ apklausa.

Už opozicijoje esančią Lietuvos socialdemokratų partiją gruodį balsuotų 18,5 proc. respondentų (16,3 proc. lapkritį), antroje vietoje esančius valdančiuosius konservatorius – 10,1 proc. (11,5 proc. lapkritį).

Penkerius metus nematėme tokių aukštų LSDP ir tokių žemų LVŽS reitingų.

Opozicinę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą palaikytų 7,9 proc. žmonių (10,5 proc. lapkritį), valdančiojoje koalicijoje esantį Liberalų sąjūdį 6,3 proc. (5,6 proc. lapkritį) , opozicinę Darbo partiją – 5,7 proc. (5,2 proc. lapkritį) apklaustųjų.

„Penkerius metus nematėme tokių aukštų LSDP ir tokių žemų LVŽS reitingų. Šis „valstiečių“ rezultatas – žemiausias nuo 2016 metų. Išėjo Tomas Tomilinas, Saulius Skvernelis, Agnė Širinskienė. Visa tai matosi“, – sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

Už kitas partijas, įskaitant valdančiojoje koalicijoje esančią Laisvės partiją, Lietuvoje balsuotų mažiau nei 5 proc. respondentų.

„Vilmorus“ apklausa buvo atlikta gruodžio 10-18 dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Cha

Kaip dirba taip turi. Vietoje to kad susirastų stiprius protu specialistus, prarado savo partijos ,,cviaką" Širinskienę. Dabar bus ,,nei žuvis nei mėsa"- išėjusieji nepadarys žymesnės karjeros ir darbų, o ir pasilikusieji tik bluks ir sėdės kap kiaušinai.Taip kaip dabar sėdi.

Ko čia verkiate ?:) dėl valstiečių ?

Aš ir mano šeima vėl balsuosiu už LVŽS programą ! Valstiečiai buvo geriausi Lietuvai ir jos žmonėms nuo 1991 m ! Lietuva ir lietuvaičiai buvo atsigavę , o štai kas liks po liberkonservatorių valdymo - klausimas . Kodėl nesijaudina LIBERALAI , LAISVĖ ir ...Už kitas partijas, įskaitant valdančiojoje koalicijoje esančią Laisvės partiją, Lietuvoje balsuotų mažiau nei 5 proc. respondentų.!!!!!

visa tai rodo , jog konservatoriai skandindami

VALSTIEČIUS-- patys baigia n u s k ę s t i savo politinėse SRUTOSE, -- jie mato , jog Lietuvoje niekas jų NEGELBĖJE, net IŠANGĖS gauja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS