„Valstiečių“ partija steigia analitinį centrą: gins tradicines vertybes | kl.lt

„VALSTIEČIŲ“ PARTIJA STEIGIA ANALITINĮ CENTRĄ: GINS TRADICINES VERTYBES

  • 27

Opozicinė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) pranešė steigianti Krikščioniškosios demokratijos ir tradicinių vertybių analitinį centrą.

Tokį LVŽS valdybos sprendimą partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis pristatė partijos nariams šeštadienį vykusiame susitikime Palangoje.

Šis centras telks Lietuvos ir užsienio politikus, mokslininkus, teisininkus, verslininkus, jaunimo ir bendruomenių lyderius, kad būtų puoselėjamos krikščioniškos demokratijos idėjos ir saugomos tradicinės vertybės, teigiama pirmadienį išplatintame partijos pranešime.

Krikščioniškos demokratijos ir tradicinių vertybių centrui vadovaus LVŽS narys politologas Dovilas Petkus.

„Likome vienintele politine jėga Lietuvoje, be kompromisų ginančia tradicinę šeimą, lietuvių kalbą, papročius, tradicijas ir žmogaus teisę gyventi sveikai ir oriai“, – pareiškė R. Karbauskis.

Likome vienintele politine jėga Lietuvoje, be kompromisų ginančia tradicinę šeimą, lietuvių kalbą, papročius, tradicijas ir žmogaus teisę gyventi sveikai ir oriai.

Anot jo, analitinis centras padės pagrįsti šias idėjas moksliškai ir teisiškai, skleisti jas visuomenėje.

„Kviesime visus, kuriems rūpi Lietuvos ateitis ir kurie nepritaria pamatines valstybės ir šeimos vertybes griaunančiam liberalizmo įsigalėjimui, prisidėti prie centro veiklos“, – sakė politikas.

Pasak partijos pirmininko pavaduotojo Giedriaus Surplio, steigiamas centras aiškiai pozicionuos partijos nuostatas ir vertybes.

LVŽS pirmininko pirmasis pavaduotojas Aurelijus Veryga teigė, kad panašia veikla užsiimantys centrai veikia daugelyje Europos valstybių, ir „valstiečių“ analitinis centras sieks užmegzti tarptautinius ryšius.

Partijoms steigti analitinius centrus leido pernai priimtas naujas Politinių organizacijų įstatymas. Politinius centrus taip pat paskelbė steigiančios konservatorių, socialdemokratų, Laisvės partijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Anonimas

Ta jo prostitute kildisiene greiciausiai direktore bus paskirta, nes puikiai nusimanon apie seimos vertybes

todėl piziukas

kuria analinį centrą kuris gintų jo vertybes

Tradicinės piziuko vertybės tai

kacapiškos trąšos .Tfu ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS