A. Veryga apie A. Dulkį: keistas pasirinkimas | kl.lt

A. VERYGA APIE A. DULKĮ: KEISTAS PASIRINKIMAS

Laikinasis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga teigia, kad jam keistai atrodo kandidatės į premjeres Ingridos Šimonytės pasirinkimas į sveikatos apsaugos ministrus siūlyti buvusį valstybės kontrolierių Arūną Dulkį.

„Keistas man tai pasirinkimas, jeigu tai tikrai yra teisybė, nes dabar turbūt ne audituoti reikia sistemą, dabar bus labai karštas metas. Šiaip tikrai žmogus, kuris turi tokią patirtį valstybės kontrolėje, labai praverstų sveikatos sistemai, bet vargu ar šituo momentu“, – sakė A. Veryga.

Pasak jo, žmogui atėjusiam iš šono, sveikatos apsaugos sistemą suprasti nebus labai paprasta.

„Manau, kad tikrai reikėtų žmogaus, kuris suprastų sistemą, kuriam nereikėtų gal mokytis, nes man, nors ir atrodė, kad aš sistemoje ir dirbau, ir buvau, bet man reikėjo apie pusės metų įprastomis sąlygomis susipažinti ir susiburti komandą. O dabar labai sudėtingas laikas“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Marius

Bankininką-auditorių į sveikatos ministrus yra tikrų tikriausia beprotybė. Šimonytė nukvako. P.S. Taip bankininkas-auditorius. Dulkys ilgametis Lietuvos banko darbuotojas.

Oooo

O audita daryti reikia labai reikia ponas veryga matyt galu nespejo nukapoti jaucia beda

Kas tam verygai

Kas tam nabagui Verygai pasidarė?? Nuo alkoholizmo manijos persimetė ant kinietiško covido manijos..? Manijos yra blogai, manijas reikia gydyti. Kartais net elektrošoku ar keletos metų tremtim į kaimą. Veryga, nebekliedėk, - ieškokis sau pagalbos. Kol nevėlu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS