Vidaus reikalų ministerijos kanclerė – J. Petkuvienė | kl.lt

VIDAUS REIKALŲ MINISTERIJOS KANCLERĖ – J. PETKUVIENĖ

  • 3

Vidaus reikalų ministerijos kanclere ministrės Agnės Bilotaitės komandoje dirbs buvusi Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) laikinoji vadovė Jovita Petkuvienė, ketvirtadienį pranešė Vidaus reikalų ministerija.

„Šios pareigos – naujas iššūkis, kurį priimu ir dėkoju už pasitikėjimą. Vidaus reikalų ministerijos atsakomybės sritys yra labai plačios, neabejoju, kad mano turima patirtis bus naudinga, kartu su visa komanda kuriant šiuolaikinės ir modernios institucijos įvaizdį“, – pranešime teigė J. Petkuvienė.

Ji, dar būdama VPT direktoriaus pavaduotoja, laikinai vadovavo šiai tarnybai nuo 2019 metų spalio, kai iš pareigų pasitraukė tuometinė vadovė Diana Vilytė.

J. Petkuvienė yra sukaupusi daugiau nei septynerių metų vadovaujamo darbo patirtį viešajame sektoriuje, turi inžinerinį išsilavinimą.

A. Bilotaitės politinio pasitikėjimo komandoje taip pat jau dirba du viceministrai – Vitalijus Dmitrijevas ir Sigita Ščajevienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Čiubaka

Na kaip sakant wilno valdo, jiems 60 proc, o visa kas liko tik žemių rausėjams (aka šaknelėms, kaip iš tos pasakos "Viršesni ir šaknelės". Kažkokie valstiečiai bandė pakeist nusistovėjusią tvarką, vieną ministeriją perkelti į Kauną, bet gavosi pššš... todėl, kad KGB užsislėpusių centras tai neleidžia. Tai palaukit, jei liberalizuojam net elektros (o tai strateginiai šaltiniai) - vadinasi pastatome LT ant adatos. Jau dabar sėdim ant adatos eu pinigų. Ar jūs nejaučiat, konserwatnykai, kad esat daugiau parsidavę už valstiečius?

Jonas

Smagu vilviečiams, visada ras darbą kokioje nors ministerijoje ,o ne statyboje.

Anonimas

Kazkas musu valstybeje visai nebe taip...Ateina svetimi...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS