Vidaus reikalų viceministrės pareigas pradeda eiti A. Ladek | kl.lt

VIDAUS REIKALŲ VICEMINISTRĖS PAREIGAS PRADEDA EITI A. LADEK

  • 8

Vidaus reikalų viceministrės pareigas nuo ketvirtadienio pradeda eiti Agneta Ladek.

Ji iki šiol dirbo ministrės Agnės Bilotaitės patarėja, o dabar bus atsakinga už migracijos politikos klausimus.

Kaip nurodo Vidaus reikalų ministerija, A. Ladek migrantų antplūdžio metu koordinavo institucijų ir nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimą, migrantų apgyvendinimo klausimus.

Prasidėjus karui Ukrainoje, ji rūpinosi ukrainiečių priėmimo centrų steigimu bei jų veikla.

„Neteisėtos migracijos krizė suvaldyta, tačiau valstybė turi naujų didelių iššūkių, susijusių su darbo migracija, užsieniečių kontrole ir nacionalinio saugumo užtikrinimu, taip pat pokyčiais ES migracijos ir prieglobsčio reglamentavime. Šiuo metu svarbi yra ir migracijos politikos gairių peržiūra“, – sako A. Ladek.

Naujoji viceministrė yra baigusi Tarptautinės vadybos ir verslo administravimo magistro studijas, stažavosi bei dirbo Vokietijoje. Anksčiau ji dirbo Seimo narių patarėja, dėstytojavo bei konsultavo įmones, vadovavo labdaros ir paramos fondui.

Iki šiol už migracijos klausimus ir už regioninę politiką buvo atsakingas vidaus reikalų viceministras Arnoldas Abramavičius, jis prioritetinį dėmesį toliau skirs regioninės politikos ir regionų stiprinimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pilietiškas

Visą vyriausybę reikia ištremti į Lenkiją - tegul dirbs Lenkijoje, šešėlyje! Kam mums lenkų vyriausybė reikalinga! Lietuvai reikia Lietuvos vyriausybės! Aūūū, kur dingote protingi lietuviukai, kad valdžią uzurpavo vien lenkai?

BLT y toky posta kisa kazkokias tai

agnietas ladek , abramowicius, nesuprasi kas ten lenkai , ukrai, bulbasai , kazkoki tai buldogo raganosio misrunai .... aplamai valstybes saugume, policijoj , vidaus reikalu ministerijoj , KAM , NSGK ir spec tarnybose --negali but priimami joki svetimtauciai ...cia valstybes isdavyste.

Žemaitis

Tai dabar slavai plūs į Lietuvą su dar didesniu pagreičiu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS