VTEK išplėtė tyrimą dėl J. Narkevičiaus elgesio | kl.lt

VTEK IŠPLĖTĖ TYRIMĄ DĖL J. NARKEVIČIAUS ELGESIO

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) dar kartą išplėtė atliekamą tyrimą dėl susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus elgesio.

Kaip praneša VTEK, prie atliekamo tyrimo prijungtos naujai paaiškėjusios aplinkybės yra susijusios su privačių interesų deklaravimu. Papildomai tiriama, ar valstybės politikas laiku ir tinkamai deklaravo, kad vadovauja juridiniam asmeniui – Lietuvos lenkų sąjungos filialo Trakų rajono skyriui.

Praėjusią savaitę VTEK išplėtė atliekamą tyrimą, siekdama išsiaiškinti, ar J. Narkevičius laiku ir tinkamai deklaravo sutuoktinės vykdomą individualią nekilnojamojo turto nuomos veiklą ir 3 tūkst. eurų vertę viršijančius iš šios veiklos galbūt kylančius sandorius. Tyrimas išplėstas papildomai gautos informacijos pagrindu.

Tyrimą dėl J. Narkevičiaus elgesio atlieka nuo lapkričio pabaigos. Aiškinamasi, ar susisiekimo ministras nepriėmė interesų konfliktą keliančios dovanos spalį vykusių komandiruočių Baltarusijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose metu.

Žiniasklaida skelbė, kad ministro pietus finansavo Susisiekimo ministerijai pavaldūs subjektai. Esą Minske, kur vyko Baltarusijos transporto savaitės renginiai, maitinimosi išlaidas pietums padengė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija ir „Lietuvos geležinkeliai“, o Abu Dabyje sąskaitą už pietus restorane, kaip pranešta, apmokėjo Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

deinis

Nukokius nusikaltimu ptridarė ministras ,nu neprivetė žmoną deklaruoti ,atrodo baisia suma,neprivertė nes žmona į lovą nepriėmė ,o kad jankių žydams dovanojo Mažeikių nafta ,kad LEO padarė su elektros irenginiais,dabar kartojasi kažkoks ignit susikurė o praskolinta Lietuva ,tai niekam ne motais plaukai ant plikės stojasi kaip kur tik galima prisisavinamos lėšos ir ir kaltų nėra ,tik žalieji nes nesugebėjo išaiškinti ir užkisti kelia grobtymams

Da

jau ir pradžia darbo po visu švenčiu, atėjo, dirbti reikia visoms tarnyboms, ir ministru ir prezidento seimo ir partiju visu mastu, eikime pirmin, ir gal užtenka tos vainos, vajaus nesąmoniu, kiek jau per šita partijos valstiečiu pravarė ministru, ir vis skuba ir fokusus kuria, o visa kita paliekam už borto, gyventi pradėkime ir ponas gitanas liko be nuodemes ar nebuvo fokusu pridaryta, ir gaisro metu alytaus laužavietės dūmų srautus koki malonuma sukėlė, o ponas gitanas sau linksma juoka regzdavo, ir net kur pietu korėjos pusei nusidažngino pas dukrelę , lankyti , lyg taip būtų ne lietuvos institute mokslus sėkusi matote dėstytojai per prasti , nešam kudašius po, platu pasaulio svieto begales , visi vieno molio tepti, liko, ir ministras kaltas , palikti tegul dirba toliau, kurkim, gėri o nesantaika buldozeriu stumti nereikia, ašaru,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS