Alytaus meras: man teks eiti pasiaiškinti į prokuratūrą už žmonių bauginimą | kl.lt

ALYTAUS MERAS: MAN TEKS EITI PASIAIŠKINTI Į PROKURATŪRĄ UŽ ŽMONIŲ BAUGINIMĄ

  • 12

Nuo siaubingo Alytaus gaisro praėjo jau pusantro mėnesio. Tačiau Lietuva jo dar nepamiršo. Ypač Alytaus gyventojai ir, žinoma, miesto meras Nerijus Cesiulis.

Penktadienį Alytaus miesto meras savo feisbuko paskyroje vėl parašė apie buvusį gaisrą ir jo pasekmes.

"Dabar sėdžiu ir galvoju – gal ir to gaisro nebuvo. Oras geras, dirvožemis geras, vanduo geras. Jau ir žibutės tuoj tuoj pražys. Būna stebuklų ir pas mus. Pasirodo, tikrai būna. Tik jeigu viskas taip puiku, kokio velnio tą žalą gamtai milijonais skaičiuoti?

Turiu įtarimą, kad ten degė ekologiškos padangos. Todėl ir rezultatai tokie. Kito paaiškino nėra. Tada aišku, kodėl ir įmonės pavadinimas toks – „EKO logistika“. Nes ekologiška", - ironizavo N.Cesiulis.

Įrašą meras tęsė rimtu tonu. "O jei rimtai. Visi puikiai suprantame, kad „Dzūkijos vandenys“ sėmė tą vandenį per gaisrą, kai koncentracijos buvo didžiausios, norėjo sužinoti, kas užmušė valymo įrenginių mikroorganizmus. Tą darė ne mums, ne ministerijoms, o sau, kad suprastų, kame čia reikalai.

Dabartiniai mėginiai, kurie parodė, kad vanduo jau neviršija užterštumo normų, imti praėjus mėnesiui. Dalis to vandens jau daug kartų persimaišęs su lietaus ar nuotekų vandeniu. Kur nusėdęs, kur išgaravęs. Todėl sakyti, kad Dzūkijos vandenų duomenys išgalvoti – mažų mažiausiai skiedalai.

Dabar ministerija siūlo tą vandenį pro valymo įrenginius paleisti į Nemuną. Jie siūlo, jie žino. Linkėjimai Kaunui! O man, panašu, teks eit pasiaiškinti į prokuratūrą. Už žmonių bauginimą. Panašu, kad dar bus ką jums papasakoti"!

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Vilgirdas

Melas yra visų menkystų džiaugsmingas ginklas: joks ūkininkų pienas šimtais tonų dėl ekopadangų užterštumo į Dzūkijos dirvas neišpiltas, mokyklos ir aukštosios klęsti, Lietuva linksma dainuoja, Kalėdinemis eglutėmis apvirtusios metalo ir rusų milicijos mylimų spalvų balvonai džiugina širdis, per 30 metų skandinavų spekuliantams pardavę Lietuvos kapitalo tvarkytojus - bankus, o su jais - ir visą Lietuvos ūkį “piliečiai” tupi televizorių ekranuose, aiškindami, kaip mes per penkerius metus nuo euro įvedimo tik pora procentų pabrangusias prekes ir paslaugas perkame. Kiti tupi aukščiausiose Lietuvos kėdėse IR TUPĖS. KOL MELUOTI GALĖS. Žinia, dar visomis okupuotomis viešo informavimo priemonėmis džiugina širdis apie gerėjantį gyvenimėlį, pamiršdami, jog armėnų radijas jau prieš 60 metų nustatė: “geriau jau buvo!”. “Nesuprasdami” šito valdžiažmogiai turtėja. Viena tiesa amžinai gyva lietuviui: valdžia tave nesismulkindama ėda, niekina ir linksmina didžiausiu visų laikų vagių humoru - MELU.

...

O kad mus 'konservai' VIS rusais baugina?.. :s

Tomas

Stiprybes mere, daugybe zmoniu uz Jus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS