Ambasadoriui A. Kumžai įteikta „Lietuvos diplomatijos žvaigždė“ | kl.lt

AMBASADORIUI A. KUMŽAI ĮTEIKTA „LIETUVOS DIPLOMATIJOS ŽVAIGŽDĖ“

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius penktadienį įteikė Užsienio reikalų ministerijos garbės ženklą ,,Lietuvos diplomatijos žvaigždė“ Lietuvos Respublikos ambasadorių klubo prezidentui, ambasadoriui Algirdui Kumžai.

Aukščiausias ministerijos garbės ženklas A. Kumžai skirtas už vadovavimą Lietuvos ambasadorių klubui pastaruosius ketverius metus, sakoma Užsienio reikalų ministerijos pranešime. „Įvertindamas Jūsų visokeriopą atsidavimą einant klubo Prezidento pareigas, dar kartą Užsienio reikalų ministerijos vardu ir asmeniškai Jums reiškiu nuoširdžia padėką“, - sakė ministras L. Linkevičius.

A. Kumža - Lietuvos ambasadorių klubo steigėjas ir puoselėtojas. Ambasadorius rūpinosi Lietuvos diplomatijos istorijos įamžinimu, Lietuvos Respublikos tarptautinio autoriteto ugdymu ir stiprinimu, puoselėjo klubo narių tarpusavio ryšius, skatino studentus gilintis į tarptautinių santykių raidą ir poveikį Lietuvos Respublikos užsienio politikai.

Lietuvos ambasadorių klubas buvo įkurtas 2014 metų lapkričio mėnesį, puoselėjant tikslą ugdyti ir stiprinti Lietuvos diplomatiją ir jos tradicijas, rūpintis jos istorijos įamžinimu ir diplomatinės patirties perdavimu jaunajai kartai. Klubui iš viso priklauso 109 įvairiose pasaulio šalyse Lietuvai atstovaujantys ambasadoriai, Užsienio reikalų ministerijoje dirbantys ambasadoriaus rangą turintys diplomatai, taip pat ir aktyvią diplomatinę veiklą pabaigę ambasadoriai.

 

GALERIJA

  • Algirdas Kumža ir Linas Linkevičius
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

palinkėjimai

nepadorumui ribos nėra ;gyvena vartosi kaip inkstai taukuose,draugeliai,pažystami vinas kitą apsidovanoja,susireikšmina,gyvena viskuo pertekliniame pasaulyje ir t.t. -išvada;žmonių skatinimas nepasitikėti valstybingumu ,pinigų taškymas [daugeliu atveju sunkų darbą dirbančiųjų] ;ar ne laikas baigt apsidovanojimus;atrast žmonių kurie gebėtų kurt darbo vietas[ne laikinas ar epizodines],mažinti emigraciją,sumažinti svetimtaučių imigraciją

lietuvos nusipelne Lovio Kriuksiai-

nepamirskit yteikt ordeno TATAI is tvaretelio --jis juos labai megsta.....

Kauno Klinikose nemokamai [kaip Breznevo laikais]

bus-- labai ,labai nusipelnusiems degeneratams platinami peciai ir krutines lasta----kad butu daugiau vietos ordenams ir medaliams sukabinti --norintys nuolaidu lietuvos degeneratai prasom uzsirasyt [registraturoj] is anksto .....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS