Apklausa: įtakingiausi asmenys – D. Grybauskaitė, E. Jakilaitis, R. Dargis | kl.lt

APKLAUSA: ĮTAKINGIAUSI ASMENYS – D. GRYBAUSKAITĖ, E. JAKILAITIS, R. DARGIS

Galutinėje Lietuvos elito apklausoje įtakingiausiais šalyje pripažinti kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė, žurnalistas Edmundas Jakilaitis, verslininkas Robertas Dargis, trečiadienį skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Susumavus elito balsus, jie atitinkamai surinko 715, 687 ir 659 balsus. Lyginant su pernai, D. Grybauskaitė galutiniame sąraše išlaikė lyderės poziciją, R. Jakilaitis pakilo iš ketvirtosios į antrąją, R. Dargis – iš šeštosios į trečiąją vietą.

Įtakingiausiųjų penketuke – ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis (650 balsų), „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis (579 balsai).

Dešimtuke toliau rikiuojasi krepšinio treneris Šarūnas Jasikevičius, premjeras Saulius Skvernelis, žurnalistas Andrius Tapinas, prezidentas Gitanas Nausėda, LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

Apklausą delfi.lt užsakymu žurnalas „Reitingai“ atliko birželio 20 – liepos 20 dienomis, iš viso apklausta 1013 asmenų.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Mirk is juoko

Cia i kalejima patekimo sarasas, o kur Eligijus Masiulis, irgi labai itakingas buvo tulpiu paste?

Gintaras

Pagal kokius kriterijus itakingiausi?

Veronika

Grybauskaite, Jakilaitis - visiskai sutinku. Tik Dargis prie ko cia? Kiek zinau jis atstovauja verslininkus, tai gal verslininkamns jis ir yra ne nulis. Bet cia, kaip supratau, yra visu zmoniu grupiu apklausa (bent tokia turetu buti). Kitaip parasykite, kad tai tik siauros zmoniu grupes apklausa. Beje, puikus buvo Jakilaicio interviu Delfi dienoje su gerb. Prof. Vytautu Landsbergiu. Ir koks niurus neidomus sekancia diena pasirode prezidentas, tekartojantis, kad "mes" ta ar ana padarysim - "mes" - "mojo velicestvo", kaip sakydavo rusu carai. Matyt kazkas paprotino, kad maziau naudotu ivardi "AS". Nepasiduok, Edmundai, visas blakes kisk po savo zurnalistiniu presu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS