Aplinkos ministerija imasi Hidrometeorologijos tarnybos vadovo paieškų | kl.lt

APLINKOS MINISTERIJA IMASI HIDROMETEOROLOGIJOS TARNYBOS VADOVO PAIEŠKŲ

  • 3

Aplinkos ministerija antradienį paskelbė konkursą Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos (LHMT) vadovo pareigoms užimti.

„Jeigu ieškote prasmingo ir kūrybiško darbo, puikiai išmanote inovacijas, turite viziją kaip atverti tarnybos sukauptus duomenis visuomenei ir nebijote iššūkių, kviečiu pretenduoti į šias pareigas“, – sako aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Ministerija nurodo, kad vadovas turės didinti įstaigos veiklos efektyvumą, plėsti meteorologinių ir hidrologinių duomenų atvėrimą, skatinant verslą ir mokslą jais naudotis, plėtojant savo verslą ir atliekant mokslinius tyrimus, šviesti visuomenę ir didinti jos informuotumą apie prisitaikymą prie klimato kaitos ir ekstremaliųjų reiškinių poveikį.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos vadovas skiriamas penkerių metų kadencijai su galimybe ją pratęsti dar penkeriems metams. Siūlomas atlyginimas – nuo 3,9 tūkst. eurų prieš mokesčius.

Kandidatų prašymai dalyvauti konkurse priimami per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą iki spalio 10-osios imtinai.

Anksčiau šias pareigas ėjo Kęstutis Šetkus, tačiau nuo rugpjūčio jis buvo paskirtas aplinkos viceministru. Šiuo metu LHMT laikinai vadovauja Vida Ralienė, iki šiol ėjusi pavaduotojos pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

d

ŠITA GEBILA VYT LAUK PRIDĖT TĖVA AFERISTA KUR YRA FMT FST IR KUR IR KA VEIKIA VRMS kur silnaprotė giltinė bilotaitė

...

jeigu kas dar netiki kad velnias egzistuoja tai pažiūrėkite į šitą nuotrauką

:)

Man vis labiau panašu , jog reikia ir skubiai, ieškoti naujo Aplinkos ministro . Gyventojų slėptuvės jau metus " užmirštos " .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS