Bažnyčioje įkūrė masažo saloną: lovų ant altoriaus nestato | kl.lt

BAŽNYČIOJE ĮKŪRĖ MASAŽO SALONĄ: LOVŲ ANT ALTORIAUS NESTATO

  • 21

Biržuose, metodistų bažnyčioje, pradėtos teikti masažo paslaugos. Masažo lovų į bažnyčią prisivežusi Pačeriaukštės bendruomenė sakė, kad lovų ant altoriaus nestato, klientus masažuoja antrame bažnyčios aukšte, be to aukomis už nuomą padeda netradicinei bažnyčiai išgyventi.

Viena iš lankytojų – biržietė Rita, kuri visas dešimt dienų eis į bažnyčią. Aišku, nesimelsti, o masažuotis.

„Man labai patinka, ir sprandą kai masažuoja, čia labai „super“, – kalbėjo moteris.

Masažai su metodistų pamaldomis šiuo metu tikrai nesidubliuos, vadinasi, dvasingos giesmės nepasieks dėl kūno malonumų atėjusių klientų. Jei būtų kiti laikai, kai bažnyčia turėjo kunigą, pamaldos vyktų kiekvieną savaitgalį.

„Taip pat papildoma Biblijos studija, Švento Rašto studija“, – pasakojo Biržų metodistų bendruomenės vadovė Aida Kulbienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Bet jau dveji metai, kai kunigo Biržų metodistai neturi, tik kartą per mėnesį atvažiuojančią kunigę iš Švedijos. Bendruomenė maža, aukų irgi maža, šildymas išjungtas, todėl bažnyčia atvira įsileisti ne tik masažines lovas.

„Nauda yra tokia, kad jie gi šildys patalpas, jau vienas pliusas. Vis tiek, kad ir viena patalpa, ji šildoma yra. Be to, tiesiog norisi prisidėti, žmonės ieškojo patalpų, tai yra už auką bažnyčiai“, – sakė A. Kulbienė.

Aktyvi Pačeriaukštės bendruomenė termosažinių lovų prisipirko ir susikūrė bendruomeninį verslą prieš pustrečių metų. Daugiausiai masažavo kaimo žmones, taip pat lovas nuomoja. Tačiau į Biržus su lovomis atvažiuoja pirmąsyk ir tiesiu taikymu į metodistų bažnyčią. Kitos nepasisiūlė.

Be to, tiesiog norisi prisidėti, žmonės ieškojo patalpų, tai yra už auką bažnyčiai.

„Nepasisiūlė, aišku, mes irgi neprašėme, bet ir čia lovų ant altoriaus nekeliame“, – tikino Pačeriaukštės bendruomenės pirmininkė Edita Čepokienė.

Biržiečiai į masažus bažnyčioje rezervuojasi iš anksto, todėl, planuojama, kad masažai bus daromi mažiausiai mėnesį. Kaina palyginti su kitur – nedidelė, o pirmas kartas kol kas nemokamas.

„Bet taip jau arti biržiečiai, kaip sakau, naudokitės proga. Ir taip arti Dievo, ir taip arti biržiečių, ir paskutinis mėnuo, kai galite išbandyti nemokamai“, – sakė E. Čepokienė.

Bažnyčios pastatą metodistai atgavo prieš daugiau kaip du dešimtmečius, todėl jeigu kam nesinori bažnyčioje gulėti, tų pačių biržiečių pasiūlymas – gulėti ir masažuotis buvusiame komisariate.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Dangolė

Ir kokia kaina prašo bažnyčios metodistai , matosi senyvo amžiaus lankituojai , kaip ję sugeba apmokėti

Oho

Liuks Kaip idomu

Nuj

Jungtinė masažistų bažnyčia ;)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS