Buvęs vadovas: ministrė su Kelių direkcija dėl Upės gatvės nebendravo | kl.lt

BUVĘS VADOVAS: MINISTRĖ SU KELIŲ DIREKCIJA DĖL UPĖS GATVĖS NEBENDRAVO

Vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė dėl Upės gatvės, kur gyvena premjeras Saulius Skvernelis, asfaltavimo nebendravo su Lietuvos automobilių kelių direkcija, teigia buvęs jos vadovas Vitalijus Andrejevas.

„Tikrai ne, nes, visų pirma, visi tokie projektai ar paklausimai yra arba raštiška forma, o jeigu susitikimas gyvas, tai tuomet turėtų būti stenograma“, – BNS trečiadienį sakė buvęs direkcijos vadovas.

V. Andrejevo teigimu, su R. Tamašuniene vyko „vienas ar du“ susitikimai, kuriuose buvo kalbama apie kitus projektus.

„Jeigu pažiūrėtume į susitikimus su R. Tamašuniene, tai ten buvo kalbama daugiausia apie Riešės du projektus. Tai tie visi protokolai yra“, – teigė V. Andrejevas.

Jis taip pat teigė, kad apie šiuos projektus buvo kalbama dar iki R. Tamašunienei tampant ministre.

Jeigu pažiūrėtume į susitikimus su R. Tamašuniene, tai ten buvo kalbama daugiausia apie Riešės du projektus.

V. Andrejevas iš Kelių direkcijos vadovo pareigų atleistas šių metų liepą po to, kai nesutiko su susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus sprendimu skirti lėšų trims Trakų ir Šalčininkų rajonų keliams asfaltuoti.

J. Narkevičius ne kartą kritikavo V. Andrejevą už prastai panaudojamas Kelių programos ir Europos Sąjungos lėšas, tuo metu pastarasis tikino, kad 2017-2019 metais panaudota netgi daugiau lėšų nei buvo numatyta.

Vidaus reikalų ministrė R. Tamašunienė trečiadienį teigė nebendravusi apie Upės gatvės asfaltavimą nei su premjeru Saulium Skverneliu, nei su jo žmona Silvija Skvernele, tačiau teigė bendravusi su Vilniaus rajono savivaldybe ir Kelių direkcija.

Premjero sutuoktinė Vilniaus rajono Upės gatvės bendruomenę uždaroje feisbuko grupėje paragino balsuoti už vidaus reikalų ministrę R. Tamašunienę dėl jos pastangų, siekiant kelio asfaltavimo.

Premjero sutuoktinės įrašo kopija trečiadienį pasklido socialiniuose tinkluose.

S. Skvernelis buvo sulaukęs opozicijos kritikos, kai už Vyriausybės skirtus pinigus buvo išasfaltuotas Upės gatvės ruožas, vedantis į premjero namus.

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija šiemet birželį paskelbė neturinti duomenų, kurie leistų teigti, kad premjeras galėjo supainioti viešuosius ir privačius interesus, nes Vyriausybės dokumentuose konkreti gatvė nebuvo minima.

S. Skvernelis visada teigė, kad jis nedarė jokios įtakos Vilniaus rajono savivaldybės sprendimui lėšas nukreipti Upės gatvės asfaltavimui.

R. Tamašunienė buvo išrinkta Nemenčinės vienmandatėje apygardoje, ten pat kandidatuoja ir dabar.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

O ponija beraščiai ar kaip dabar

madinga sakyti su specporeikiais ? TEKSTĄ SKAITĖT , patryjotai ? :)))) Kur " valstiečių " melas ? Tamošiūnienė dėl " kelio " NEBENDRAVO su kelių direkcijos , dabar jau atleistu vadovu . Jis patvirina , tik idiotams net to nesuprasti ? Siaaaaaaaubas kiek bukų patryjotų varančių ant " valstiečių " ....Jūsų šūkis galėtų būti " Buki , mažaraščiai ir šiaip likimo protu nuskriaustieji vienykimės kovoje prieš " valstiečius " " :)))))

Valstieciu maras

Valstieciu partijos nariai neisrinkus i seima vel ses ant pasalpu.

Salin valstietija ir darbininkija

Na va, eilini karta apsimelavo korumpuota valstietija ir vel. Jau nestebina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS