D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“ | kl.lt

D. NAUSĖDIENĖ LANKĖSI JAUNIMO CENTRE „MES PATYS“

  • 1

Diana Nausėdienė penktadienį lankėsi Grigiškėse, atvirame jaunimo centre „Mes patys“.

Centrą įkūrė dvi buvusios policininkės, norėdamos, kad jų bendruomenės vaikai turėtų galimybę leisti laiką sportuodami, bendraudami.

Šiame centre susitinka įvairių tautybių jaunuoliai. „Kiekvienas čia yra laukiamas ir priimamas toks, koks jis yra“, – kalbėjo centro vadovė Tatjana Černiavskienė.

Pirmoji ponia, kaip nurodoma Prezidentūros pranešime, bendravo su moksleiviais, atsakinėjo į jų klausimus ir pati klausinėjo jaunuolius, vaišinosi jų keptu pyragu.

„Džiaugiuosi, kad šioje bendruomenėje yra vieta, kur vaikai jaučiasi kaip namie, gali bendrauti ir prasmingai leisti laisvalaikį“, – sakė D. Nausėdienė.

Centro šeimininkai viešniai rodė savo pačių įrengtas patalpas. Daugelis centre esančių baldų, veidrodžiai sporto salėje yra prikelti antram gyvenimui: išmesti, kaip niekam nereikalingi, jaunuolių bei centro darbuotojų rankomis atnaujinti ir sėkmingai naudojami.

GALERIJA

  • D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“
  • D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“
  • D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“
  • D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“
  • D. Nausėdienė lankėsi jaunimo centre „Mes patys“
Prezidento kanceliarijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kęstas

Kokia ragana. Iš kur? Europos institucijos, atsakingos už eurą, reikalauja, kad euras funkcionuotų Lietuvos bankinėje sistemoje. Paprastai kalbant, kad mes galėtume pasidėti eurus į tikro banko sąskaitą ir išsiimti eurus iš tos sąskaitos, kai mums to reikia. Bet realiai Lietuvoje veikiantys bankai (iš kurių atėjo Nausėda) laužo šias eurų, mūsų vienintelių pinigų, funkcionavimo taisykles: "Individualių seifų nuomos paslauga SEB banko skyriuose nebeteikiama nuo 2019 m. lapkričio 18 dienos. Grynųjų pinigų operacijos SEB banko skyrių kasose neatliekamos nuo 2019 m. gruodžio 2 dienos." Primenu, kad SEB yra vienas iš stambiausių bankų Lietuvoje. Kaip įmanoma tokia savivalė? Lietuvos valdžia kalta. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS