D. Nausėdienė padėkojo žmonėms, dirbantiems rizikingomis sąlygomis | kl.lt

D. NAUSĖDIENĖ PADĖKOJO ŽMONĖMS, DIRBANTIEMS RIZIKINGOMIS SĄLYGOMIS

  • 9

Penktadienį Diana Nausėdienė pareiškė dėkingumą ir pagarbą medikams, pasieniečiams, policijos pareigūnams ir visiems viešojo sektoriaus darbuotojams, dirbantiems ekstremaliomis sąlygomis kovoje su koronaviruso plitimu.

„Daugelis iš Jūsų dirbate rizikingomis sąlygomis, palikę savo vaikus, savo artimiausius ir mylimiausius žmones. Dirbdami ekstremaliomis aplinkybėmis, turite išspręsti daugybę problemų. Sąžiningai ir pasiaukojančiai dirbantys žmonės visada buvo ir yra valstybingumo pagrindas. Ačiū, kad esate ir aktyviai veikiate. Būtent Jūsų dėka didžioji visuomenės dalis gali likti namuose – saugiausioje aplinkoje. Nuoširdžiai dėkoju socialiai atsakingam verslui, padedančiam valstybei susidoroti su neeiliniais iššūkiais“, – sakė pirmoji ponia.

Pasak D. Nausėdienės, dabar be galo svarbu, kad „Covid-19“ nesklistų kosminiu greičiu iš namo į namą, tik karantinu galime stabdyti viruso plitimo greitį, sumažinti sergančiųjų skaičių ir taip pagelbėti mūsų gydytojams, slaugėms, seselėms, policijai, tarnautojams, vaistininkams ir visiems kitiems, besiaukojantiems pirmosiose pandemijos fronto gretose.

„Mielieji, būkite sveiki ir išmintingi savo pasirinkimuose. Tegul mūsų laisvė būna stipri“, – linkėjo D. Nausėdienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Rita

Kas rūpinasi Nausėdienes rūbais, norėtųsi žinoti. Baisus siuvėjas-ja ,manau neturi teisės jis ar ji kūrti ir siūti pirmai damai rūbus.Nekokybiškai pasiūti,nevykę modeliai.As jų neapsirengčiau jis vietoje .

Medikas

Ne Žodžių reikia,o darbų.Visus parskraidintus,parplukdytus_tiesiai į viešbučius uždaryti ir karantinuoti, uždarant ten juos mažiausiai 3 savaitėm pateikiant maisto ir t.t, saugoti ,kad nebūtų režimo pažeidimų turi policija,kariai,kitaip niekada nesustabdysime plitimo, perniek mūsų, medikų ir kt.pastangos ir beprasmiška s aukojimasis,kol visi dirbantys susirgs ir nebus kam gydyti ir slaugyti

As

Dat viena.pak siene
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS