Dešimtokai laukė koridoriuose: matematikos patikrinimas vėlavo, apie tai nežinojo net mokytojai | kl.lt

DEŠIMTOKAI LAUKĖ KORIDORIUOSE: MATEMATIKOS PATIKRINIMAS VĖLAVO, APIE TAI NEŽINOJO NET MOKYTOJAI

  • 4

Kovo 27-ąją dešimtos klasės moksleiviai (gimnazijos antrokai) Lietuvoje turėjo laikyti matematikos pagrindinio ugdymo pasiekimų patikrinimą (PUPP). Jis turėjo prasidėti dešimtą valandą ryto, tačiau mokiniai buvo priversti laukti koridoriuose.

Vienos Vilniaus gimnazijos mokinės teigimu, matematikos PUPP laikas buvo pakeistas iš anksto neįspėjus net ir mokytojų. Apie pasikeitimus jiems buvo pranešta tik kovo 27-osios ryte.

Moksleiviai ir gimnazijų auklėtiniai susirinko spręsti matematikos užduočių, bet liko nustebinti. Egzaminas turėjo vykti dešimtą valandą, o apie tai, kad jis prasidės vėliau – vienuoliktą valandą, jie sužinojo tos pačios dienos rytą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jeigu nesugebama paskelbti teisingo patikrinimo laiko

tai kas toje šaraškino kontoroje pavadinimu nša dirba taip visiškai ne atsakomybės, be pareigingumo? Ar jie supranta, kad mokyklose buvo jau suderinti tvarkaraščiai kaip kas dirbs per tuos patikrinimus ir staiga viskas griuva, o iš tos šaraškino kontoros tik kuklus arsiprašymas- atsiprašome, kas neteinsingai paskebėme laiką. Vyksta sveiku protu nesuvokiamas chaosas.Ar bent kam bus už tai atskaičiuota iš nemažos algelės, ar taip jau tampa norma- toks jovalas ir chaosas?

kodėlčius

Kodėl nerašo kad tai tik bandomasis buvo? Tikrasis gegužės mėn.

koks siaubas

koridoriuose turėjo laukti visą valandą. Gal ten žiurkės šmirinėjo ar kas teroristinę ataką rengė? Šalta buvo, skersvėjai ir pūgos siautė? Ne? Tai kur problema?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS