Draudžia įstatymai: vaistinėje – kanapių aliejus su narkotinėmis medžiagomis | kl.lt

DRAUDŽIA ĮSTATYMAI: VAISTINĖJE – KANAPIŲ ALIEJUS SU NARKOTINĖMIS MEDŽIAGOMIS

  • 10

Sveikatos apsaugos ministerijos vaistinėje galima nusipirkti kanapių aliejaus, kuriame yra narkotinių medžiagų.

Seimo narys Mykolas Majauskas nusipirko kanapių aliejaus, kuriame yra narkotinių medžiagų. 

Tokie aliejai Lietuvoje draudžiami, už jų platinimą galima 10 metų sėsti už grotų. 

„Angliškame informaciniame lapelyje labai aiškiai nurodyta, kad yra labai nedidelė dalis THC (tetrahidrokanabinolio), tačiau lietuviškame informaciniame lapelyje tyčia apie tai neminima. Aš net neabejoju, kad gamintojas ir importuotojas labai gerai žino, ką jis importuoja, ir jis nemini THC, sąmoningai klaidindamas vartotoją“, – teigė M. Majauskas.

Lietuvoje leidžiama prekiauti tik maisto papildais arba produktais, kurių sudėtyje yra kanapių sėklų. Gaminiai iš kitų kanapių dalių yra draudžiami.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Esmiralda

tu pats iodiotas.Kur tu gyveni,ka tu zinai apie kanapes ir mokslininkus vadinamosiose normaliose salyse.Jei neturi supratimo apie tai ka kalba zmones,kurie turi faktus,tai neklaidink Lietuvos zmoniu ir palik LIETUVA ramybeje.Tie kurie taip pliurpia turi 100 % kacapu kraujo,paklausk savo motinos,nors ji tau ir nesakys...Nors vienas kaca;po kraujo lasas ir sudie lietuvybe.Matyt raseio parukes.

Idijotu valstybe

Negaliu skaityt kokias nesamones raso zurnaliugos..ir juolabiau komentatoriai kurie raso apie tai jog nusipirko mugei kanapiu aliejaus..kitaip vadinamos Hemp oil cia du skirtingi dalykai,plius valstybe musu saukia kad kanapiu aliejus turi narkotiniu medziagu o ju brukami vaistai su opijatais ar antidepresantai kurie nuodyja smegenis tai cia viskas gerai..tie aliejei vadinamo medicininei yra su CBD dydesniu procentu nei su THC tai jau cia patis pasigooglinkit kuom jie skiriasi,normalios salis kurios tai legalizave jie remesi moksliniais tyrimais,o kokie mokslininkai pas mus kad sako jog cia narkotikas? Baisu zodziu,lietuvele musu uz viska sodina desimciai metu..liudna labai tikrai

Safyras

Žmonės sugeba labai gerai išversti poetų eiles, o kažkodėl "nesugeba' išversti vartotojui reikalingos informacijos. Ne kiekvienas gali būti poliglotu kad sugebėtų perskaityti, kas yra parašyta originalo kalba, o kas yra neteisingai išverčiama. Tiek daug visokiausių tikrintojų prikurta, bet mulkinami pirkėjai ir toliau, lyg niekas nebūtų baigęs jokių mokslų... Kiekvienas žmogus turi žinoti savo pareigas ir teises, tačiau bet kokie vaistai, tai ne žaidimų kaladėlės , kad taip noriai juos reklamuoja bet kas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS