Eismo sąlygas sunkina snygis, šlapdriba, plikledis | kl.lt

EISMO SĄLYGAS SUNKINA SNYGIS, ŠLAPDRIBA, PLIKLEDIS

  • 1

Eismo sąlygas sekmadienio rytą sunkina buvęs ar tebesitęsiantis snygis, plikledis, įspėja kelininkai.

Automobilių kelių direkcijos 9 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingesnės eismo sąlygos išlieka vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje bei Biržų, Anykščių, Molėtų ir Kaišiadorių rajonuose. Čia valstybinės reikšmės keliai daug kur slidūs, padengti šlapio ar puraus sniego sluoksniu, vietomis provėžoti.

Sniego sluoksnis mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose vietomis siekia iki 10 centimetrų.

Šiaurės, šiaurės rytų ir vidurio Lietuvoje mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose eismo sąlygas sunkina plikledis.

Likusioje šalies dalyje magistraliniai keliai šlapi, krašto ir rajoniniai keliai provėžoti, vietomis padengti plonu pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu.

Keliai barstomi ir valomi, vairuotojai raginami rinktis saugų greitį.

Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną šiaurinėje šalies pusėje daug kur pasnigs, vyraus nedidelis sniegas, formuosis plikledis. Vėjas bus rytų, šiaurės rytų, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klsipėda

Sekmadienio rytą nenuvalyti šaligatviai , autobusų stotelės. Kodėl taip negerbiamas dirbantis žmogus. Taip blogai dar nebuvo. O tai tik žiemos pradžia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS