FNTT darbui su sankcijomis Rusijai ieško keliasdešimties specialistų | kl.lt

FNTT DARBUI SU SANKCIJOMIS RUSIJAI IEŠKO KELIASDEŠIMTIES SPECIALISTŲ

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) darbui su sankcijomis Rusijai ieško keliasdešimties specialistų – analitikų, tyrėjų, pinigų plovimo prevencijos teisininkų.

Kaip antradienį pranešė FNTT, specialistų prireikė siekiant įgyvendinti tarnybai pavestą užduotį – prižiūrėti tarptautinių sankcijų Rusijai įgyvendinimą.

Tarnybos direktorius Antonis Mikulskis sako, kad tarptautinėms sankcijoms įgyvendinti FNTT buvo skirtas papildomas finansavimas, tačiau šiuo metu pareigūnai susiduria su „milžinišku informacijos srautu“.

„Reaguodama į besikeičiančią situaciją ir iššūkius tiek sankcijų, tiek pinigų plovimo prevencijos srityje, tarnyba sparčiai plečiasi – ieškome naujų darbuotojų, kuriems galime pasiūlyti mokymus, neeilinę patirtį pačiame svarbiausių įvykių centre bei konkurencingą darbo užmokestį“, – sako A. Mikulskis.

Anot jo, nauji etatai sukurti Pinigų plovimo prevencijos, Specialiųjų užduočių valdybose.

Taip pat plečiamas ypač svarbus Informacijos analizės skyrius – čia darbui su dideliu kiekiu duomenų bei naujausiomis analitikos programomis reikės bene daugiausiai analitikų, elektronikos inžinierių ir kitų specialistų, norinčių dirbti ir tobulėti.

Tarnyba pažymi, kad naujai sukurtoms pareigybėms skirtas darbo užmokestis svyruoja nuo 1,5 tūkst. iki 2,2 tūkst. eurų į rankas, o galutinė suma priklauso nuo darbuotojo sukaupto daržo stažo bei patirties.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Alfredas taparauskas

Kadangi aš laisvai kalbu ir rašau rusiškai,manau kad aš esu tinkamas kandidatas. Be to aš keturis metus dirbau vyr.buhalteriu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS