G. Nausėda priėmė dešimties teisėjų priesaikas | kl.lt

G. NAUSĖDA PRIĖMĖ DEŠIMTIES TEISĖJŲ PRIESAIKAS

  • 6

Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį pasirašė dekretą dėl dešimties teisėjų skyrimo ir priėmė jų priesaikas.

Sveikindamas prisiekusius teisėjus, šalies vadovas pabrėžė, kad teisė ir visų lygybė prieš įstatymą yra vienos pagrindinių kolonų, į kurias remiasi demokratinė santvarka, o teisėjams tenka pareiga šį teisingumo ir teisės viršenybės lūkestį įgyvendinti, pranešė Prezidentūra.

G. Nausėdos teigimu, tai ypač svarbu šiuo metu, kai Rusijos karinė agresija Ukrainoje „kaip niekada ryškiai parodo skirtį tarp skrupulų neturinčios tironijos ir demokratijos“.

Prezidento dekretu Iveta Bartkevičienė paskirta Panevėžio apylinkės teismo Pasvalio rūmų, o Giedrius Nemeikšis – to paties teismo Rokiškio rūmų teisėjais.

Agnė Ražanauskienė ir Zina Vilnienė paskirtos Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjomis.

Jurgita Vaitkevičienė paskirta Tauragės apylinkės teismo Tauragės rūmų, Jurga Jasmontienė – to paties teismo Šilalės, o Rita Renkytė – Šilutės rūmų teisėjomis.

Laura Kačinskienė ir Jūratė Volčkova paskirtos Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rajono rūmų teisėjomis, o Lina Klimaitė – Telšių apylinkės teismo Mažeikių rūmų teisėja.

Šalies vadovas išreiškė viltį, kad naujoji teisėjų karta, nestokojanti teisinio darbo patirties ir profesionalumo, laikysis aukščiausių etikos standartų ir padės atkurti visuomenės pasitikėjimą teismais.

GALERIJA

  • G. Nausėda priėmė dešimties teisėjų priesaikas
  • G. Nausėda priėmė dešimties teisėjų priesaikas
LR Prezidento kanceliarijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

TIK SKANIAI PASIJUOKIAU...

Tik juokas ima iš tų Nausėdos ceremonijų. Kai jo paklausė - kodėl neįsikiša į šimtmečio E.Masiulio korumpuotą byla...jis atsakė, kad tai teismų ir teisėjų kompetencija...Tai kuriam galui tas cirkas?....

Tai kad žodžiai ne tie

Rašykit tiesiai: skelbiamos naujos pavardės tų, kurie surinkinės gausiai neramus kyšius tiesiai advokatų rankomis ir jei kas užfiksuos kaip kyšio davimą, tai žinokit procentai dabar didesni, statybos pabrango ir šitie nauji išrinkti dar neaprūpino nuosavais namais visų artimųjų iki penktos kartos palikuonių ir dar kažkelintas pusbrolis ir penktoji padėjėja prie nosies snarglų krapštyti dar nesigavo nuosavos vilos Tenerifėj ar bent jau Nidoje. Nebejuokinkite. Koks normalus žmogus gali kreiptis į teismą ieškodamas teisybės? Jūs ką? Rašykit: į cirką priimti nauji klounai otkatų nešimo metodai liko tie patys. Su kuo susidoroti per teismus nurodymai bus ta pačia tvarka. Čia ne teismų diskreditavimas. Esate purvina publika perkamos parduodamos pigios neišsilavinusios šliuchytės ir prostitutai be garbės, be protelio ir su išsigimusiais narkomanais palikuonimis jei jų iš viso turite. Visuomenės dugnas. Štai kas esate.

e'Lygio \\\\\.../////

masiulis džiugiai šypsosi,"skolysiuos" toliau.Savi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS