Į Lietuvą neleista patekti 91 migrantui, Baltarusijos sienos pusėje iššautos signalinės raketos | kl.lt

Į LIETUVĄ NELEISTA PATEKTI 91 MIGRANTUI, BALTARUSIJOS SIENOS PUSĖJE IŠŠAUTOS SIGNALINĖS RAKETOS

  • 7

Šeštadienį neteisėtai iš Baltarusijos bandančių pateikti migrantų skaičius šoktelėjo, tačiau pasieniečiai nė vieno jų į Lietuvą neįleido.

Per praėjusią parą, nuo šeštadienio vidurnakčio iki sekmadienio, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai neleistinose vietose neleido iš Baltarusijos į Lietuvą patekti 91 neteisėtam migrantui. Penktadienį šis skaičius tesiekė 35, ketvirtadienį tokių neteisėtų migrantų neįleista 55, trečiadienį – 76, antradienį – 93, pirmadienį – 121, sekmadienį – 39.

Nė vienas migrantas šeštadienį nebuvo įleistas į Lietuvą.

Apie vidurnaktį iš šeštadienio į sekmadienį ties Lazdijų rajonu, prie sienos Baltarusijos pusėje, buvo iššautos 4 signalinės raketos.

Tarnybinių ginklų, specialiųjų priemonių ar fizinės prievartos veiksmų Lietuvos pasieniečiams ir jiems talkinantiems kariams praėjusią parą panaudoti neteko. Sienos kontrolė Lietuvos pusėje vykdoma sustiprintu režimu.

 

GALERIJA

  • Į Lietuvą neleista patekti 91 migrantui, Baltarusijos sienos pusėje iššautos signalinės raketos
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

pritariu

Nepraleidžia nė vieno, bet taksi paslaugos Dieveniškės - Berlynas klesti :)

CHUNTOS SMARVĖ

Ukš į Batkos tvartą, išgamos.

By. Rka paklojęs

Batjka pasaude signalines.... O LT ant sienos pamyzaliojo y triusikus :-))))))) Dar tokia lietuva gynti ???? Tegu gina vagiai ir svogeriai su svogerkomis ir sawiakais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS