Šalies vadovai sveikina policijos bendruomenę su profesine švente | kl.lt

ŠALIES VADOVAI SVEIKINA POLICIJOS BENDRUOMENĘ SU PROFESINE ŠVENTE

  • 2

Premjerė Ingrida Šimonytė, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen ir prezidentas Gitanas Nausėda šeštadienį sveikina policijos bendruomenę su Angelų sargų diena.

„Gerbiami policijos pareigūnai, jūs kasdien vykdote labai svarbią misiją – saugote Lietuvos žmonių ramybę ir tvarką valstybėje. Pastarieji metai jums buvo gausūs darbų bei išbandymų. Jūsų pagalba karantino laikotarpiu bei suvaldant nelegalios migracijos srautus rodo, kad esate profesionalai, visada pasirengę padėti valstybei ir žmonėms.  Apie tai kalba ne tik kasdieniai darbai, bet ir vis didėjantis piliečių pasitikėjimas policija. Nuoširdžiai sveikinu visus policijos pareigūnus ir darbuotojus profesinės šventės proga, dėkoju už sąžiningą tarnybą ir ištikimybę kilniam priesakui: ginti, saugoti, padėti“, – sakoma premjerės sveikinime.

„Palaikyti viešąją tvarką ir garantuoti visuomenės saugumą – svarbios policijos sistemos funkcijos, užtikrinamos tik atsidavusių ir ryžtingų pareigūnų dėka. Vertinu sunkų policininkų darbą ir nuoširdžias pastangas mus ginti, saugoti bei ištiesti pagalbos ranką. Šiandien, Angelų sargų dieną, noriu padėkoti už Jūsų susitelkimą ir indėlį sprendžiant pastarojo meto iššūkius. Sveikinu profesinės šventės proga, būkite saugūs ir sveiki!“ – sveikindama teigia parlamento vadovė.

Prezidentas šeštadienį feisbuke patalpino nuotrauką su dviem policijos pareigūnais, kurie, kaip teigia, dažnai lydi jį į darbą.

Gitano Nausėdos feisbuko nuotr.

„Juos pelnytai vadina angelais sargais. Jie palaiko ir prižiūri tvarką. Saugo tyliai, o kai reikia – stoja tvirtai į priekį. Šiandien jų profesinė šventė – Lietuvos policijos diena“, – rašo G. Nausėda.

„Linkiu Jums tvirtos komandinės dvasios, tobulėti ieškant inovatyvių sprendimų ir saugoti savo nepriklausomumą“, – rašo jis.

Policijos arba Angelų sargų diena minima spalio 2-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na savo SARGIUS

valdziagyviams butina pasveikint , kad ,,Durniu laivo,,,buriu nepasuktu y kita kranta...

Milicicinykas \\\\\.../////

Visada pasiryžę skalgyti galvas guminėmis lazdomis mitinguotojams,protestutojams ir "gaivinti" ašarinėmis dujomis.Jei prieiks tai atsiras ir guminių kulkų,masažui.Ura.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS