Įspėja: penktadienį – paskutinis skrydis iš Tenerifės į Vilnių | kl.lt

ĮSPĖJA: PENKTADIENĮ – PASKUTINIS SKRYDIS IŠ TENERIFĖS Į VILNIŲ

  • 3

Penktadienį planuojamas paskutinis skrydis į Vilnių Ispanijos Tenerifės saloje įstrigusiems lietuviams, pranešė Susisiekimo ministerija.

Tai bus užsakomasis skrydis, jam privalu registruotis iš anksto.

„Visi pageidaujantieji turi užpildyti anketą iki kovo 25 dienos 18 valandos. Tie, kas anketą jau pildė, prašomi ją užpildyti pakartotinai dėl sugriežtintų Lietuvoje įvesto karantino sąlygų: visi iš užsienio grįžę asmenys privalomai 14 dienų bus izoliuojami savivaldybių patalpose, net jei ir neturės ligos simptomų“, – teigiama trečiadienį išplatintame Susisiekimo ministerijos pranešime.

Šį pervežimą organizuojančios kelių agentūra „Tez Tour“ teigimu, skrydis bus vykdomas tik užsiregistravus 150 ir daugiau keliautojų.

Anksčiau Susisiekimo ministerija organizavo du skrydžius iš Tenerifės. Šeštadienį iš šios Kanarų salos buvo galima parskristi specialiu reisu į Rygą.

Gairės: koronavirusas, uždarytos sienos, Tenerifė, užsakomieji skrydžiai, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pilietiškas,

Greitesnei natūraliai atrankai pagal Verygą dar trūksta mums 60-mečiams ar 65 -ečiams ir visiems vyresniesiiems (neaišku, nuo kelių metų dar, kaip nuspręs "profesionalai") didesnio kiekio virusuotųjų. Ar ne košmariški valdžios sprendimai? Patys jau mato, kad nebeužteks gydymui lovų, bet vistiek tempiasi iš virusuotųjų šalių žmones, kurie sirgdami ir užims lovas, mus vyresnius pasmerkdami uždusti namuose.Ar čia humaniška ir teisinga? Štai kaip lengvai "profesionalai" išspręs trūkstamų lovų gydymui problemą - išmarins visus vyresnis nuo 60 ar nuo 65 m žmones.

Tai

Tegu jie ten ir atostogauja,jei nesupranta kas pasaulyje vyksta, kam juos cia vezti su visom ligom

Kaunas

Dar debilu tautieciu nesibaige atostogos a ne.?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS