Jonavos, Elektrėnų ir Kaišiadorių apylinkėse – NATO karių pratybos | kl.lt

JONAVOS, ELEKTRĖNŲ IR KAIŠIADORIŲ APYLINKĖSE – NATO KARIŲ PRATYBOS

  • 4

Lietuvoje dislokuotos NATO priešakinių pajėgų kovinės grupės kariai penktadienį ir šeštadienį treniruojasi Jonavos, Kaišiadorių ir Elektrėnų rajonuose.

Kaip pranešė Krašto apsaugos ministerija, kariai vertina vietovę Gaižiūnų poligono apylinkėse, stebi į poligoną vedančius kelius minėtuose rajonuose.

Per pratybas planuojama naudoti garsinę imitaciją ir pirotechnines priemones. Taip rengiamasi mėnesio pabaigoje planuojamoms karinėms pratyboms Gaižiūnų poligone ir apylinkėse.

NATO priešakinių pajėgų bataliono kovinė grupė Lietuvoje dislokuota nuo šių metų pradžios. Joje šiuo metu per 450 Vokietijos, 100 Belgijos, 20 Liuksemburgo, 250 Nyderlandų ir per 200 Norvegijos karių. Kovinė grupė yra integruota į Lietuvos kariuomenės Mechanizuotąją pėstininkų brigadą „Geležinis Vilkas“ Rukloje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

taigi

Lietuva tapo svetimų kariuomenių poligonu.

geriau negu babajus

Ei mergelkos ! Ar girgejote aplink Kaisedoriu, Elektrenu pamiskes reik vaikscioti ! Ziurek Lietuvoje ant Sv.Velyku ir bus daug Jhoniuku pusiau juodu pusiau baltu

Na taip

Na taip kad nereiktu juokti, tai reikia kad Lietuvoje būtų ne 1000 NATO kariu o 10000 NATO kariu, ir su gera ginkluote. O ką sovietų laikais, sovietų kariu Lietuvoje buvo net 50000. Kitaip sakant sovietu kariu Lietuvoje buvo kaip prišikta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS