Jubiliato sveikinimas per karantiną Biržų ligoninei gali kainuoti brangiai | kl.lt

JUBILIATO SVEIKINIMAS PER KARANTINĄ BIRŽŲ LIGONINEI GALI KAINUOTI BRANGIAI

  • 2

80-mečio balius per karantiną Biržų ligoninėje gali kainuoti iki 6 tūkst. eurų. Dėl karantino pažeidimų tyrimą baigusi policija administracinio nusižengimo bylą baigė ir perdavė teismui. Šis turės priimti nutartį dėl baudos ligoninės direktoriui.

Kaip praneša LNK Žinios, biržietiškai pavadinti „Tėtės apdovanojimai“ arba garbingas gydytojo 80-mečio jubiliejus vyko kovo pabaigoje ligoninės rūsyje su vieno kąsnio sumuštiniais.

Patys medikai tikino, kad karantino nepažeidė, nes ėjo sveikinti po vieną. Tačiau į jubiliato sveikinimą per karantiną atėję savivaldybės atstovai pripažino padarę klaidą, juolab, kad vienas svečių buvo Ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas, atsakingas už pandemijos valdymą Biržuose.

Biržų ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas Kęstutis Knizikevičius anksčiau teigė, kad sveikinti jubiliato buvo susirinkę daugiau kaip 20 žmonių.„Aš matau pažeidimą, nebūdamas pašalinis žmogus. Tas buvo išsakyta ir, kiek žinau, meras yra parašęs įstaigos vadovui paaiškinti situaciją, ir bus sprendžiama, ką toliau daryti“, – balandžio pradžioje LNK Žinioms sakė K. Knizikevičius.

Savivaldybės vicemerė Audronė Garšvaitė teigė, kad mediką sveikino daugiau kaip dešimt žmonių, ir jų gausa ją nustebino.

Ligoninės direktorius anksčiau teigė karantino pažeidimų neįžvelgiantis, nes medikai buvo paskiepyti, persirgę ir su kaukėmis, o sveikinimas truko trumpai.

Policija teigia apklaususi keliolika jubiliejaus dalyvių. Ir įrodymų, kad medikai, priėję prie stalo vaišinosi, neturi. Tik girdėjo kalbų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ZIGMAS

MAŽAI 20 TUKSTANCIU

Rimas

Sumuštinių balius - gal apsinarkasines rašytojas tokias nesąmones rašo? Visiškas priedas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS