K. Brazauskienė nutraukė tylą: jaučiuosi vieniša | kl.lt

K. BRAZAUSKIENĖ NUTRAUKĖ TYLĄ: JAUČIUOSI VIENIŠA

„Vis dar pamenu kiekvieną jo prisilietimą, žvilgsnį ir net paskutinį atodūsį, nes Algirdo ranką savojoje laikiau iki paskutinės akimirkos“, – prisipažins pirmojo Nepriklausomos Lietuvos prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė Kristina.

Po ilgų metų tylos K. Brazauskienė televizijos žurnalistus pakvietė į Neringą, kur šiandien tyloje bėga jos dienos. Po ilgus metus jos šeimos gyvenimą lydėjusių skandalų, šiandien ponia Kristina itin saugo asmeninį gyvenimą ir griežtai brėžia ribą, kurios neleidžia peržengti pašaliniams.

Vis dėlto po ilgų įkalbinėjimų ji padarė išimtį ir išskirtinį interviu davė žurnalistui Edvardui Žičkui.

„Mano priešai sensta, o kai kurie jau ir mirę, – į klausimą, kodėl jos gyvenimas yra gražus, šmaikščiai atsakė K. Brazauskienė ir čia pat pridūrė, jog dabar nevengia jokių nepatogumų. – Jaučiuosi laisva, rami, nepasiilgstu vakarėlių ir kvietimų į elito puotas. Gal tik jaučiuosi vieniša ir norėčiau greta savęs turėti stiprų petį, į kurį galėčiau atsiremti. Tokį, koks buvo Algirdas.“

Mano priešai sensta, o kai kurie jau ir mirę.

Po ilgos tylos į viešumą prezidento našlę sugrąžinęs E. Žičkus neslėpė, kad dėl šio interviu į kelionę leidosi dieną, kai Lietuvą siaubė baisiausia šių metų audra.

„Iki dabar pamenu akimirką, kai iš Neringos daugiabučio laiptinės pasirodė K. Brazauskienė – pasipuošusi įspūdingais kailiniais ir juvelyriniais dirbiniais, bet tuo pačiu tokia vieniša“, – sakė Edvardas.

Laidos rengėjų nuotr.

Kaip ir kuo šiandien gyvena dar visai neseniai viena turtingiausių Lietuvos moterų tituluota K. Brazauskienė? Kodėl ji sostinės šurmulį išmainė į vienatvę Baltijos pajūryje ir dėl ko savo širdies neišdrįso atverti naujiems jausmams?

Apie visa tai – jau šįvakar 20 val. išskirtiniame interviu K. Brazauskienė pasakos laidoje „Gyvenimas yra gražus“ su Edvardu Žičkumi @mados_akademija „Youtube“ kanale.

Rašyti komentarą
Komentarai (124)

Liuda

Ponia jus visur ieškote visokių rentų.vargšele mano pensija 440 e,bet aš galiu paaukoti jums po 5e men.tik kur jūs gyvenate nežinau.

>tam

ai tai čia viens iš tų įslaptintų xalopų amsi:D) Pats voges ruso laikais komunisto bilietą rūsyje i siena imurijo iki geresnių laikų ir dabar kaunasi komentaruose pirmose konserpatriotinio ugdymo ir kovos už šviesų liberpyderių rytojų eilėse :D)

tam konservopsichui LDK

Glūšpetri, gal tave kas ir prievartavo jeigu tu Pravieniškėse kaliūzėje sėdėjai, na manęs tai niekas neprievartavo, skirtingai nei dabar - bankai su privalomomis ir brangiausiomis nei visoje ES paslaugomis, be įspėjimo augantys mokesčiai, Ignitis, brangiausios maisto kainos nei visoje ES, brangiausiai išlaikoma "galimai" afera Independens, konservų "galimai" afera Williams, mūsų konslibanas - "laisvės nešėjai", kurie net į parduotuves žmonių neleido per pandemijos psichozę ir t.t...., galima rašyti ir rašyti. O dėl "ambalo" - tu kartais kažko nesupainiojai su koloboravusiu dėdule, dėsčiusiu marksizmą ir kurio familija paties Sniečkaus globojama buvo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS