Seimo pirmininkas atšaukė vizitą į slaugos ligoninę | kl.lt

SEIMO PIRMININKAS ATŠAUKĖ VIZITĄ Į SLAUGOS LIGONINĘ

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis atšaukė penktadienį planuotą vizitą į jo rinkimų apygardoje esančią slaugos ligoninę, kad nepažeistų karantino taisyklių.

„Slaugos namų personalas pranešė, kad siekiant užkirsti kelią galimam karantino pažeidimui rekomenduojama visiškai vengti bet kokio pašalinio kontakto, todėl suprasdami ir įvertindami rizikas nusprendėme su personalu pasikalbėti nuotoliniu būdu“, – BNS sakė V. Pranckiečio atstovė spaudai Karolina Frolovienė.

Anksčiau paskelbtoje V. Pranckiečio penktadienio darbotvarkėje buvo numatytas apsilankymas Vilkijos palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje Kauno rajone.

Seimo pirmininko atstovė spaudai K. Frolovienė teigė, kad parlamento vadovas nori „išklausyti medikus ir slaugos darbuotojus, sužinoti apie sąlygas, kokiomis šiuo sunkiu laikotarpiu dirba“.

Vyriausybė siekdama sustabdyti koronaviruso plitimą kovo 16 dieną paskelbė karantiną. Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos sprendimu, dėl padidintos rizikos palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėse draudžiamas pacientų lankymas.

Reaguodamos į galimas grėsmes, senjorų globos įstaigos ir slaugos ligoninės ėmėsi ypatingos saugos priemonių: nebeįleidžia lankytojų, riboja siuntinius arba visiškai jų nebepriima, personalas naudoja specialią aprangą ir taip toliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Pukisbaisuolėlis

Šis nupešiotas gaidelis ATŠAUKĖ VIZITĄ Į SLAUGOS Ligoninę... :-D. Gal galėtų nevaidinti šios komedijos, o iškart pereiti prie Broilerio sub-inės bučiavimo...

NUOTRAUKA

Akivaizdu kad jam slauga priklauso.

Ką jis moka?

Moka tik medelius skiepyti. Gal geriau prie šios veiklos grįžti ir nejuokinti žmonių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS