Kelionė į kitą savivaldybę: ką reikia žinoti vairuotojams | kl.lt

KELIONĖ Į KITĄ SAVIVALDYBĘ: KĄ REIKIA ŽINOTI VAIRUOTOJAMS

  • 13

Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje pasidalino informacija, kuri svarbi tiems, kam šiomis dienomis būtina vykti į kitą savivaldybę.

1. Tam tikruose postuose policija keis kontrolės kryptis, t.y. postuose dirbantys pareigūnai tikrins ne įvažiuojančius į miestus vairuotojus, tačiau ir išvažiuojančius (arba vykstančius abiem kryptimis).

Tokia taktika dažniau bus taikoma didžiųjų miestų savivaldybėse, tačiau gali pasitaikyti atvejų ir mažesniuose miestuose.

2. Pareigūnai, nustatę, kad asmuo piktybiškai bando patekti į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybę, neturėdamas tam jokio pagrindo, žymiai dažniau ne tik pareikalaus nutraukti kelionę ir grįžti namo, tačiau ir taikys už pažeidimus atsakomybę.

Policija ragina  likti namuose, jei nėra būtinybės išvažiuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tyty

Stribai platina virusą šiupinėja kiekvienam dokumentus

>Gintarui

Tai jeigu pats esate toks teisės ir konstitucijos "žinovas", tai kodėl neinate dirbti į, kad ir į seimą seimūno patarėjų, ar į prokuratūrą, ar į teismą..., ten tokius "specialistus" gal būt išskėstom rankom priimtų, kam gaišti veltui laiką sėdint prie kompiuterio, ar išmanaus telefono, kad rašinėti niekam neįdomius komentarus.

Gintaras

Kokios baudos? Uz ka?Paskelbtas karantinas ir,apribotas judejimas yra,antikonstituciniai.Istatymus pastudijuokit,"profesoriai"! Neatitinka salygu,kurioms esant,skelbiamas karantinas ir etc.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS