Kokią vietą vilniečiai prognozuoja Lietuvos rinktinei? | kl.lt

KOKIĄ VIETĄ VILNIEČIAI PROGNOZUOJA LIETUVOS RINKTINEI?

  • 3

Aistros po lietuvių ir serbų varžybų jau kiek ramesnės nei vakar. Sirgaliai vilties nepraranda ir tikisi krepšininkus išvysti Paryžiaus olimpiadoje. LNK žurnalistė kalbino Vilniaus gyventojus, norėdama sužinoti, kaip jie jaučiasi po vakarykščių rungtynių ir kokią vietą prognozuoja Lietuvai.

„Liūdna buvo. Tikėjausi, kad laimėsim“, – teigė praeivis ir pridėjo, jog tikisi, kad Lietuvai dabar pavyks užimti aukščiausią įmanomą vietą.

„Nežiūrėjau, tiesą sakant, bet girdėjau. Čia, Vilniuj, matau, labai pas mus daug kas žiūri krepšinį ir tas jausmas, kad Lietuva pralaimėjo tikrai buvo. Tai ir man liūdna buvo, nors ir nežiūriu krepšinio“, – tvirtino Vilniaus gyventojas.

Kitas vilnietis sakė besijaučiantis gerai, neliūdintis ir besitikintis, kad dar bus pergalių. Taip pat pridėjo norintis, kad dabar lietuviai užimtų 5-ą vietą. Paklaustas, ar turi dar patinkančių komandų, paminėjo Vokietijos komandą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Po rungtynių su serbais gerai jaučiuosi, o kodėl blogai reikėtų jaustis? Lietuva pralaimėjo, bet vis tiek kokias emocijas geras mums suteikė. Ne vien dėl pergalių reikia džiaugtis, reikia džiaugtis dėl viso bendro rezultato ir atmosferos. Tikiuosi, kad dabar užims 5-ą vietą, geriausią, kokią dabar gali užimti, bet bet kuriuo atveju bet koks rezultatas tenkins, svarbu paskui į Olimpines iškovoti kelialapį“, – optimistiškai kalbėjo vilnietė.

„Vakar gal buvo kiek ir liūdna, bet praėjo. Tikiuosi, nepraras dar motyvacijos, pakovos dar iki galo, iki 5-os vietos. Aišku, nebėra čia dėl ko stengtis, bet… Tikėjausi kažko daugiau, bet vis tiek smagu, kad amerikiečius aplošė, vien tas jau į istoriją įsirašys“, – teigė miestietis.

Dar vienas Vilniaus miesto gyventojas sakė krepšinio nežiūrintis ir juo nesidomintis, todėl Lietuvos pralaimėjimas Serbijos komandai jam nekėlė jokių emocijų.

„Aišku, žiūrėjau krepšinį. Jaučiuosi gerai, mes nulošėm amerikonus, mes laimėtojai esam, iš tikrųjų. […] Porą ašarų nubraukėm per paskaitas. Per paskaitas tikrai buvo ir ašarų, buvo ir riksmų, visko buvo. Čempionai esam jau, čempionai, mes nulošėm amerikonus, ko daugiau reikia? Statom filmą“, – emocijomis dalijosi praeivis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Arunas

Visu pirma išmokite rašyt lietuviškai,tik tada sapaliokit....Gėda

To kaip vaikus

Pats tu liurbis esi.Jei amerikonai pralaimėjo specialiai tai jie yra bailiai paskutiniai,o Lietuvos rinktinė šaunuoliai,kovojo garbingai ir nesirinko varžovų.

kaip vaikus

usa isdure lietuviukius su lopselio proteliu treneriuka ,pasidave ir pasirinko italus ,o ly liko tik pergale nieko verta ,nu ir lirbiai treneriukai ,su.ove arsisu kaip vaimus usa .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS