Koronaviruso protrūkis Lazdijų sporto centre atskleidė galimai neteisėtą veiklą | kl.lt

KORONAVIRUSO PROTRŪKIS LAZDIJŲ SPORTO CENTRE ATSKLEIDĖ GALIMAI NETEISĖTĄ VEIKLĄ

  • 1

Įtariama, kad Lazdijų rajono savivaldybei priklausančios viešosios įstaigos „Lazdijų sporto centras“ patalpose vyko treniruočių salės veikla, nors tai iki šiol draudžiama dėl karantino reikalavimų, rašo portalas delfi.lt.

Pasak portalo, prisidengiant švietimo įstaigos veikla, į treniruoklių salę sportuoti galėjo rinktis buvusį Lazdijų sporto klubą „Sakalas“ lankę lazdijiečiai, tarp jų – ir vietos konservatorių partijos lyderis, Lazdijų rajono vicemeras Audrius Klėjus.

Tiek jis, tiek sporto centro direktorius teigia, kad veikla vyko teisėtai.

„Viskas legalu, mes vykdome neformalų suaugusiųjų švietimą – kūno rengybos užsiėmimus“, – delfi.lt sakė Lazdijų sporto centro direktorius Darius Liaukevičius.

Viskas legalu, mes vykdome neformalų suaugusiųjų švietimą – kūno rengybos užsiėmimus.

Vis dėlto, pasak portalo, jis negalėjo atsakyti, nei kiek studentų tokius užsiėmimus lanko, nei ar įstaiga turi akreditaciją vykdyti suaugusiųjų neformalųjį švietimą, nei kokios programos yra parengtos ir kokius dokumentus apie suteiktas kvalifikacijas išduoda centras.

Tai, kad Lazdijų mieste esančiose sporto centro patalpose vyksta sporto treniruočių užsiėmimai, paaiškėjo čia kilus protrūkiui: užsikrėtė darbuotojas ir lankytoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

:)))

Kur konservynas ten betvarkė ? Patys konservatoriai nesilaiko PIŠ vyriausybės nurodymų ? Jooo....O " kaltas " tik Gražulis kuris su treneriais VIEŠAI , laikantis saugumo rekomendacijų , pašokinėjo dėl tų pačių sporto klubų atidarymo ? Trenerius atleido , o Gražulis " blogas " ? O kas " pasmerks" tą Lazdijų konservyno nelegalų " sportininką " ? Nemėgstu veidmainių ....kur konservatoriai ten veidmainystės ? Fui...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS