Kur gyvena Seimo nariai? | kl.lt

KUR GYVENA SEIMO NARIAI?

  • 3

Naujai į Seimą išrinkti parlamentarai rūpinasi ne tik tarnyste tautai, bet ir buitimi, praneša LNK žinių tarnyba.

Parlamentaras Bronius Matelis Seimo viešbutyje gyvens antrą kadenciją. Bet namais šios vietos nelaiko.

Po Seimo viešbučiu - viena judriausių Lietuvoje Geležinio Vilko gatvė.

Vilniuje būsto neturintys Seimo nariai viešbutyje gali gyventi nemokamai. Šiemet būsto paprašė 44 parlamentarai. Didžioji dalis, net  33 politikai, yra perrinkti Seimo nariai. Jie tiesiog liks gyventi viešbutyje. 

Vienas tokių - Aurelijus Veryga. „Reikia lovos, reikia virtuvės maistui pasigaminti ir vonios nusiprausti. Viskas ten yra“, - teigia A.Veryga.

Kitas „valstietis“ Kęstutis Mažeika sako, kad Seimo nariai čia gyvena tarsi studentų bendrabutyje.

Tačiau vietos Seimo viešbutyje kol kas yra ne visiems. Todėl aštuoni parlamentarai už biudžeto pinigus apgyvendinti prabangiame pasaulinio tinklo viešbutyje „Hilton“. 

Jie sako, kad panašiuose apartamentuose ir norėtų gyventi. O ne Seimo viešbutyje, kurį vadina aptriušusiu bendrabučiu virš triukšmingiausios Lietuvos gatvės.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kada bus tvarka lietuvoje seimas tik sau europa daro,

Geras gyvenimelis guli ,vartaisidar kartais nueini i posedi ir pinigeliai kapsi tau i kisene,seimo nariai sako ====oi europoje nariai irgi taip gyvena,=========jo o kodel tada paorasti zmones irgi kaip europos negyvena,====mat jie tik seimo nariai europieciai o mes gyvensim kai SSRkodel visi ponai valdzios vyrai ,moterys nori gyventi kaip europoje o paprasti zmones palikti prie senu laiku egzistavimo,pencijos maziausios,ismokos irgi ,kodel seimunai daro tokias skirtumus,seimunai europa o mes zopa,,,,,,,,,,,,

Jo

aštuoni parlamentarai už biudžeto pinigus apgyvendinti prabangiame pasaulinio tinklo viešbutyje „Hilton“.

Artistas

Tarnyste tautai jie rupinasi mažiausiai,jie rupinasi tarnyste pinigams

SUSIJUSIOS NAUJIENOS