L. Pernavas: diplomatinis rangas policininko savybių neužgožia | kl.lt

L. PERNAVAS: DIPLOMATINIS RANGAS POLICININKO SAVYBIŲ NEUŽGOŽIA

Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje – diplomatinis rangas, tačiau šias pareigas antrus metus užimantis Linas Pernavas naujausioje internetinių pokalbių laidoje „Andy Ray Talks“ priminė, kad jis yra ir policininkas.

L. Pernavas naujai įsteigtą postą pernai užėmė netrukus po to, kai baigė Lietuvos policijos vadovo, generalinio komisaro kadenciją.

Darbas JK jam prasidėjo ne tik naujakurio buitiniais rūpesčiais, bet ir itin sudėtingomis sąlygomis – nespėjus dorai įsivažiuoti britai oficialiai pasitraukė iš Europos Sąjungos, o netrukus pasaulį sukaustė COVID-19 pandemija.

Tačiau tai rezultatyviai dirbti L. Pernavui nesutrukdė.

 

Policijos atašė – rangas, kuris nesuteikia teisės svečioje šalyje tirti nusikaltimų, tačiau Londone reziduojantis L. Pernavas neneigia, jog galima ir kitaip prisidėti aiškinantis grubius įstatymų pažeidimus ar ieškant besislapstančių teisingumo vengiančių nusikaltėlių.

„Aš to neslepiu“, – pasakojo diplomatas-pareigūnas.

L. Pernavas internetinių pokalbių laidoje „Andy Ray Talks“ taip pat atskleidė kitus savo tikslus ir užduotis JK, pasidalijo mintimis apie mėgstamą sportą kultūrizmą, gyvenimo būdą, pasidalijo ilgamete savo, kaip policininko patirtimi ir šios profesijos ypatumais.

„Man tai – ne tik profesija, bet ir gyvenimo būdas“, – sako jis.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/diplomatinis-rangas-policininko-savybiu-neuzgozia

 

GALERIJA

  • L. Pernavas: diplomatinis rangas policininko savybių neužgožia
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Fui

Dykaduonis slykstus.....

A

Ar prie jo pudros festivaliai vyko?

Jei

Milicininkas tai amziams
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS