Lietuvos URM – geriausiai „Twitter“ naudojančių pasaulio institucijų penketuke | kl.lt

LIETUVOS URM – GERIAUSIAI „TWITTER“ NAUDOJANČIŲ PASAULIO INSTITUCIJŲ PENKETUKE

  • 0

Užsienio reikalų ministerijos paskyra socialiniame tinkle „Twitter“ @LithuaniaMFA antrus metus iš eilės pateko į geriausiai abipusius ryšius palaikančių pasaulio lyderių ir institucijų „Twitter“ paskyrų penketuką.

Šį pasiekimą atskleidė ryšių su visuomene ir komunikacijos agentūrų tinklo „Burson-Marsteller“ kasmetinis tyrimas „Twiplomacy“, kuriame nagrinėjama, kaip pasaulio lyderiai ir institucijos naudoja „Twitter“ ir ypač daug dėmesio skiriama jų tarpusavio ryšiams.

Pirmoje vietoje pagal abipusius ryšius šiemet yra Europos išorės veiksmų tarnyba, turinti 122 abipuses jungtis. Lietuvos užsienio reikalų ministerija su 97 jungtimis yra penktoje vietoje.

Praėjusiais metais paskelbtuose tyrimo rezultatuose Lietuva taip pat užėmė 5-ąją vietą. Abipusių ryšių skaičius per praėjusius metus išaugo nuo 86 iki 97, skelbiama pranešime spaudai.

Šiuo metu Užsienio reikalų ministerijos „Twitter“ paskyra turi 44,1 tūkst. sekėjų ir yra viena populiariausių Lietuvos paskyrų. Užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus įrašus šiame tinkle seka 49,7 tūkst. žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS