Iš ligoninės išleistas koronavirusu persirgęs V. Landsbergis | kl.lt

IŠ LIGONINĖS IŠLEISTAS KORONAVIRUSU PERSIRGĘS V. LANDSBERGIS

Koronavirusu persirgęs pirmasis nepriklausomybę atkūrusios Lietuvos vadovas Vytautas Landsbergis išleistas iš ligoninės.

Savaitę ligoninėje praleidęs profesorius iš Santaros klinikų buvo išleistas ketvirtadienį, BNS patvirtino jo sūnus Vytautas V. Landsbergis.

„Profesoriaus šeima pageidauja – portaluose rašant apie V. Landsbergio sveikatos problemas susilaikyti nuo piktų ar piktdžiugiškų komentarų“, – sakė jis.

89-erių buvęs Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas yra pasiskiepijęs trimis vakcinos nuo koronaviruso dozėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (109)

Tai kaip suprasti?

Pasiskiepijo 3 dozėm, reklamavo kaip skiepytis, sakė, kad apsaugo nuo hospitalizacijos (ligoninė), ar mirties. O dabar čia ligoninėje, net savaitę su Corona. Nesamonė, turėtų Dulkiui rėžt per ausį, kad neapsaugojo, arba melavo. :)

As

O as jau galvojau,kad pakrito :(

amerikos bezdale

tavo komentarai, atrodo kaip nukopijuoti, vatnikas, putkinas, putinoidai, kremliniai, orkai, cemodan, vagzal, rasyje, mongoloidai, vaikucius zudo, prievartauja, morozai, mediniai rubliai. Nu nieko naujo. Kai uzsikirto, tavo ta plokstele ir be sustojimu. Paziurek i veidrodi, debila su asilo ausim pamatysi:-)))) patvoriniwi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS