Ministras: yra atvejų, kai bilietus nusipirkę piliečiai neatvyksta į oro uostą | kl.lt

MINISTRAS: YRA ATVEJŲ, KAI BILIETUS NUSIPIRKĘ PILIEČIAI NEATVYKSTA Į ORO UOSTĄ

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad pasitaiko atvejų, kai užsienyje esantys ir skrydžio į Lietuvą bilietus įsigiję šalies piliečiai neatvyksta į oro uostą.

„Turime atvejų, kai užsiregistravusieji piliečiai, išsipirkę bilietus, neatvyksta į oro uostą. Gali būti skirtingos priežastys. Gali nespėti atvykti į oro uostą, kiti užsiregistravusieji gal tiesiog apsigalvoja“, – žurnalistams penktadienį sakė J. Narkevičius.

„Vykdomas tikrai smulkus organizacinis darbas. Tiesioginį ryšį turime arba su ministrais, arba su (ministrais – ELTA) pirmininkais, kai situacija dega“, – teigė J. Narkevičius.

Užsienio reikalų ministerija anksčiau nurodė, kad Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija nagrinėja komercinių skrydžių galimybes. Komisijai yra pateikti ambasadų registracijos duomenys apie Lietuvos piliečių transportavimo poreikius. Ambasados, gavusios informaciją, susisieks su užsiregistravusiais piliečiais ir informuos juos apie komercinių skrydžių galimybes ir transportavimo kainą.

Jei iki išvykimo dienos buvimo šalyje būtų įvestas karantinas, piliečiams rekomenduojama susirasti gyvenamąjį plotą, kuriame galėtų izoliuotis, sekti vietos institucijų informaciją ir laikytis jų nurodymų.

Gairės: Jaroslavas Narkevičius, užsakomieji skrydžiai, pargabenami lietuviai, koronavirusas, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kopūstas.

Tai tik Ačiū Dievui, gal ta neatvykimo priežastis įra ta, kad jie Nustipo.

Kas

Kodėl švistomi pinigai?Lietuvoj karantinas,jau ir taip privežė užkrato,tegul gyvena,kol pasveiks.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS