Mokytojai gali sužinoti, kiek uždirbs pagal naują apmokėjimo tvarką | kl.lt

MOKYTOJAI GALI SUŽINOTI, KIEK UŽDIRBS PAGAL NAUJĄ APMOKĖJIMO TVARKĄ

Etatinis apmokėjimas už darbą mokyklų administracijai ir mokytojams kelia daug klausimų, į kuriuos Švietimo ir mokslo ministerija (ŠMM) žada atsakinėti ir po darbo valandų.

Pasikonsultuoti dėl etatinio darbo apmokėjimo galima nemokamu telefonu 8 800 20018. ŠMM skelbia, kad artimiausiu metu bus priimta daugiau konsultantų, tad daugiau mokytojų ir mokyklų administracijos darbuotojų galės tikėtis atsakymų į klausimus, kurie kyla.

Numatoma, kad mokyklos konsultantus galės pasikviesti ir į vietą, registracija bus skelbiama artimiausiu metu.

Kiekvienas mokytojas preliminarų būsimą atlyginimą perėjus prie etatinio darbo apmokėjimo gali pasiskaičiuoti naudodamas specialią skaičiuoklę interneto svetainėje www.etatinis.lt. Šalia pateikta ir speciali skaičiavimo programa mokyklų vadovams, sukurta kaip pagalbos įrankis skaičiuoti ir tolygiai paskirstyti mokytojų darbo valandas.

Interneto svetainėje www.etatinis.lt mokyklų bendruomenėms išsamiai pristatomas etatinio apmokėjimo už darbą modelis, pateikiamas konsultacijų regionuose grafikas, dažniausiai užduodami klausimai-atsakymai, galima rasti pareigybių ir valandų paskirstymo pavyzdžių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Bet kuriuo atveju - per mažai pragyvenimui (pridėkit mokytojams bent seimūninę kompensaciją už kanc.priemones).

SUSIJUSIOS NAUJIENOS