Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis, snygis ir rūkas | kl.lt

NAKTĮ EISMO SĄLYGAS SUNKINS PLIKLEDIS, SNYGIS IR RŪKAS

Dėl buvusio ar besitęsiančio snygio Telšių ir Panevėžio apskrityse bei Raseinių, Prienų, Utenos ir Molėtų rajonuose valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos šlapiu ar pažliugusiu sniegu, provėžotos ir vietomis slidžios.

AB „Kelių priežiūra“ apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau dėl snygio kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu, todėl Lietuvos automobilių kelių direkcija prašo vairuotojų atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos, mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Kauno ir Marijampolės apskrityse lengvas snygis, Vilniaus apskrityje šlapdriba, kitur be kritulių, Oro temperatūra nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur pasnigs, gali susiformuoti plikledis. Vietomis rūkas, šerkšnas. Žemiausia oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio, Kuršių nerijoje nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS