NATO naikintuvai šešis kartus kilo atpažinti Rusijos karinių orlaivių | kl.lt

NATO NAIKINTUVAI ŠEŠIS KARTUS KILO ATPAŽINTI RUSIJOS KARINIŲ ORLAIVIŲ

  • 1

NATO oro policijos misiją Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai praėjusią savaitę dukart kilo lydėti Rusijos karinių orlaivių, pirmadienį pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).

Antradienį NATO pajėgos perėmė ir atpažino Rusijos karinį orlaivį, skridusį tarptautine oro erdve iš Karaliaučiaus srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį. Orlaivis skrido su radiolokaciniu atsakikliu, su skrydžio planu, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) palaikė.

Trečiadienį Aljanso naikintuvai perėmė ir atpažino Rusijos karinį orlaivį, skridusį tarptautine oro erdve iš žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido su radiolokaciniu atsakikliu, be skrydžio plano, radijo ryšį su RSVC palaikė.

Ketvirtadienį naikintuvai perėmė ir atpažino Rusijos karinį orlaivį, skridusį tarptautine oro erdve iš Karaliaučiaus srities į Rusijos žemyninę dalį. Tądien NATO pajėgos perėmė ir atpažino lėktuvą, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos žemyninės dalies į Karaliaučiaus sritį.

Abu orlaiviai skrido be radiolokacinio atsakiklio, turėjo skrydžio planą, radijo ryšį su RSVC palaikė.

Šeštadienį Aljanso naikintuvai perėmė ir atpažino karinį orlaivį, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos žemyninės dalies į Karaliaučiaus sritį. Tą pačią dieną NATO oro policijos naikintuvai taip pat perėmė ir atpažino Rusijos karinį orlaivį, skridusį priešinga kryptimi.

Lėktuvai skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšį su RSVC palaikė.

NATO oro policijos misija vykdoma iš Lietuvos ir Estijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

geriau

tegul skraido juk kuro jie turi tai kam mums degint ir erzint putka kol sis nepaleido raketos tai nespesi/m nei pakylt tai baikit zaist kara kol jis pilnai neisiremino vyruso fone su svabmalone?=======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS